Édesítőszer: a méreg, aminek a hatásait eltitkolja előlünk az élelmiszeripar!

2017. július 14., péntek




Ahol felütötte a fejét, ott a társadalomban hamar emelkedett a betegségek száma. Véletlen lenne? A nyugati orvostudomány nem nevezi nevén, hogy mi is ez valójában, pedig tudnak róla....

A mesterséges édesítőszer nevében is benne van az eredete. Mesterséges. Kreált, korábban nem létező dolog. Mesterkélt. Egy olyan dolog, amit a természet nem alkotott meg soha, talán nem is véletlenül.

Sokak szerint a mesterséges édesítőszerek rendkívül károsak a szervezetre. Ezt sokáig nem tudták bizonyítani, míg néhány éve megjelentek az első tanulmányok, melyek ezt igazolták.

Mindezt úgy, hogy az élelmiszeripar és az egészségügy régóta tud az egészről, azonban mivel nem szerették volna kivonni a forgalomból, és a profit fontosabb volt. Különféle áltanulmányokat jelentettek meg pénzért, melyek azt igazolták, mennyire nagyszerűek az édesítőszerek.

Valójában azonban mindenkire rendkívül károsan hat, és ezt bizonyosan te is tapasztaltad már a saját bőrödön. Arról van szó ugyanis, hogy visszatérő, migrénes fejfájásokat okoz a szervezetben, ízületi gyulladásokat, fülzúgást vagy krónikus fáradtságot.

Mások fő tüneteb a mesterséges édesítőszerek "túladagolásának" a depresszió.

Ez ma egy igazolt tény, mégsem beszél róla senki, mivel az élelmiszeripari érdekeltségek minden csatornát uralnak, média és sajtószerte, ezért nehezen jut át az igazság a szűrőkön.

Az élelmiszeripar az egészségüggyel szövetkezett, hogy ne hívják ezeket a fenti betegségeket az édesítőszerek okozta mellékhatásoknak, kórképeknek, hiszen rengeteget invesztáltak annak idején az édesítőszerek piacába.

Ráadásul a gyógyszeripari érdekek sem diktáltak mást: ha ugyanis a beteg leállhat fogyasztásával, akkor nincs több felírt gyógyszer és orvosi vizit. Ez pedig pénzt von el a gyógyszeripar profitcsináló gépezetéből...

A különféle tanulmányok - melyek függetlenül készültek el, nem igénybevéve a gyógyszeripar "támogatásait" mint az alábbiakat írták le az aszpartámmal, és más mesterséges édesítőszerekkel kapcsolatban:

"A tünetek egyik napról a másikra változhatnak, attól függően, hogy mennyi és milyen típusú édesítőszert fogyasztott az illető.

Egyes kombinációk különösen mérgezőek lehetnek. A fogyasztók tünetei gyomorrontástól, migrénes fejfájástól a hányáson át látási zavarokig, a központi idegrendszeri rendellenességektől görcsökig és ideges rángatózástól kóros reflexekig terjedhetnek."

1980 körül indult be először a nagy diéta és fitnesz korszaka először - ami azóta újra reneszánszát éli - és az élelmiszeriparnak lépnie kellett valamit, hogy lecsapjanak a hihetetlen piaci potenciálra.

Ekkor tájt engedélyezték az aszpartámot. Azt az aszpartámot, melyet azelőtt több laborvizsgálat eredménye alapján betiltottak, és nem ítéltek biztonságosnak. Azonban Ronald Reagan amerikai elnök kirúgta az Amerikai Élelmiszer és Gyógyszeripar fejét, és Dr. Arthur Hull Hayes-t ültette a székbe.

Ő egy jól kezelhető báb volt, aki parancsra cselekedett, és engedélyezte az aszpartámot, mindenféle egészségügyi figyelmeztetés és az aggasztó vizsgálati eredmények ellenére...

Ugyanez a korrupt jóváhagyási eljárás engedélyezte 1991-ben a szukralóz bevezetését, majd 2003-ban a szorbitét. Ahogy a történelem mutatja, amit Amerikában engedélyeznek, az Magyarországon is zöldutat kap.

Tanulmányok kimutatták, hogy diétás italokat fogyasztani 46 °C -os hőségben súlyos egészségügyi következményekkel jár.

Ez is egy olyan információ, melyet nem terjesztenek a nagy nyilvánosság előtt, noha rengeteg különféle gyógyszerreklámra pedig megvan a keret, hogy a nap 24 órájában ezeket tolják az emberek arcába.

Az élelmiszeripar egyes szegmensei betegeket gyártanak, betegeket visznek az egészségügy felé, ahol a profit végül realizálódik, majd a végén az összeget "szétteríti" egymás között a két szegmens.

Ez a nyílt, undorító, és etikátlan játszma zajlik már évtizedek óta, és ennek csak az emberek tudatos, egészségesebb életmódja vethetne véget. Azonban a jelen helyzet szerint ők állnak nyerésre velünk szemben.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség feltáró élelmiszeripar gyógyszeripar gyógyszermaffia


Megtekintések száma: 138999





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet