Égjen ez a gyertya a drága pici 6 éves lányért, akinek elvették az életét

2019. március 12., kedd




Nyugodj békében, szelíden, ahogy az égen senki sem! Mert csak te ragyogsz oly szépen! 

És a csillagok átkarolnak puhán, szelíden! 

Csak pihenj! Ámen!

Az Angyalok vigyázzanak Rád, hisz Te is egy angyal voltál itt a földön drága kicsi lány.

Őszinte részvétünk a hozzátartozóknak! Nyugodjon békében ez a kis ártatlan gyermek.

Március 8-án az esti órákban érkezett bejelentés a szekszárdi rendőrségre arról, hogy délután eltűnt egy gyermek az otthonából.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a keresésére indultak, és fél órán belül a a Patak utca mögötti Séd patak medrében megtalálták a gyermeket, akinek életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni.

Úgy tudni, hogy az anyukájának elmondása alapján borzalmas fejsérülések voltak kislányon.

Az esettel összefüggésben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül előállítottak egy 19 éves szekszárdi férfit, akit gyanúsítottkénti kihallgatását követően őrizetbe vettek.

Csorba Szilárd rendőr alezredes elmondta, hogy a helyszíni munkában közel félszáz rendőr vett részt a Szekszárdi Rendőrkapitányság és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság állományából.

A rendőrség munkáját segítette a Szekszárdi Polgárőr Egyesület valamint a Szekszárdi Kutatómentő Egyesület is.

Horváth László elmondta, hogy az elsődleges intézkedések, tanúkihallgatások valamint az adatgyűjtés eredményeként az esettel összefüggésben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai rövid időn belül előállítottak egy 19 éves szekszárdi férfit, akit gyanúsítottkénti kihallgatását követően őrizetbe vettek és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az elkövető részleges beismerő vallomást tett.

Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett miatt indított nyomozást.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság vezetője – tekintettel a bűncselekmény kiemelkedő súlyára – a közrend fenntartása érdekében a cselekmény helyszínének tágabb környezetében 24 órás rendőri jelenlétet rendelt el.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 8523





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet