Egy 11 éves kisfiú hátborzongató dolgot vett filmre az erdőben!

2022. december 28., szerda




Lehetséges, hogy sikerült valami olyat lefilmeznie, ami rengeteg dolgok megmagyarázhat a paranormális világgal kapcsolatban?

Sokan gondolják úgy, hogy a most következő felvétel eredeti. A szakérők is megvizsgálták, és abban az rételemben valós, hogy a felvételt nem módosították, tehát amit látni rajta az valóban ott volt a maga valójában.

Egy 11 éves fiú a hátsó kertjét filmezte le, amikor valami megdöbbentőt vett filmre...

Az eset Amerikában történt, azt azonban nem lehet tudni, hogy Amerikán belül pontosan hol. A feltöltött videó tanulsága szerint a fiú furcsa alakokat és szokatlan hangokat tapasztalt az elmúlt hetekben a házuk körüli erdőben.

Nagyon kíváncsi volt, hogy pontosan mi is kelti ezeket a hangokat, ezért fogta, és napokon át csak filmezett, hátha felbukkan valami a felvételen.

és végül aztán tényleg így lett: egy sötét, hatalmas, majomszerű alak volt látható a közeli erdő fái között botorkálva.

A közelebbről is elemzett felvételen még azt is látni, hogy a titokzatos fekete szőr borította lény körül a talaj megmozdul, azaz jelentős és masszív súllyal rendelkezik. Biztosan nem emberről van szó, hanem egy annál nagyobb termetű valamiről.

Sokak szerint nem mást sikerült a 11 éves fiúnak levideóznia, mint a nagylábút.

Noah Jackson szerint nem lehetett más, mint a régóta keresett kriptid.

Ugyanakkor többen megjegyzik, hogy a mozgása bár nem emberi, sokkal jobban hasonlít egy majom vagy gorilla járására, azzal a különbséggel, hogyha valóban majom volt, akkor az a majom végig két lábon járt a felvételen...

OSZD MEG másokkal is!

paranormál rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan kriptid nagylábú jeti


Megtekintések száma: 167066





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet