Egy 18. századi könyvborító bizonyíthatja, hogy 300 éve idegenek látogattak minket?

2016. szeptember 22., csütörtök




Egy 1716-ban publikált könyv borítója utal arra, hogy 300 évvel ezelőtt idegenek által irányított, repülő korongok látogatták bolygónkat.

Titokzatos könyvborító illusztrációja került elő, mely heves vitákat kavart a szkeptikusok és ufó hívők között.

Egy csészealj ábrázolása

A könyvet eredetileg még 1716-ban publikálták. Semmi szokatlan nem is lenne az egészben, borítón azonban egy szokatlan, korong alakú valami tűnik fel rajzos ábrázolásként.

A 18. századi könyv, melynek borítóján az ominózus furcsaság látható, egy bizonyos Johann Casper Funck nevéhez fűződik, és valóban zavarba ejtően utal arra, hogy már akkor is láttak idegen tárgyakat az égen.

A csészealj mintha villámok segítségével érkezett volna a felhők közül, le az égből. Az ábrán az is jól látszik, hogy egy nap korongja van felfestve rá, mely arra utalhatott, hogy a korong nagyon erősen fénylett.

Vita az ábrázolás valódi jelentéséről

Egy blogban Reid Moore kiemeli, hogy a könyv illusztrációja nagyon is hajaz egy modern, diszkosz alakú repülő tárgy ábrázolására. A kép feltehetően egy viharban előbukkanó csészealjat ábrázolhat.

A szkeptikusok azonban nem értenek ezzel egyet, és szerintük csak a véletlen műve, hogy a könyv borítóján látható ábra hasonlít egy idegen csészealjra.

A könyv és a borító a 18. században jöhetett létre, még a pontos dátuma is ismert, mert a borító alján római számokkal fel van vésve a dátum: 1716.

Jelenleg nincs egységes vélemény arra vonatkozóan, hogy mit látni a képen. Egy másik magyarázat szerint egy égi vihart ábrázol, és a nap valójában egy alagútból bújik elő, utalva ezzel arra, hogy a vihar közben a nap nem látható.

Ez az elképzelés azonban szintén ingatag lábakon áll sokak szerint. A korong részletei ugyanis kivehetőek rajta. A csészealj oldalán jelzőfények sorakoznak, és a mögé berajzolt villámok talán a szerkezet elektromos meghajtására utalnak.

Már 300 évvel ezelőtt is tudtak az ősi idegenekről

Mivel a könyv elég régi, felvetődött egyesekben, hogy ez lehet a legkorábbi ősi idegenek ábrázolása. Ugyanis az ősi idegenek elmélete bár nem újkeletű, széles körben csak a 19. századtól kezdtet el terjedni.

A borító ha az, aminek látszik, ékes bizonyítéka annak, hogy már 300 évvel ezelőtt is látogattak minket idegen lények, és úgy gondolták az akkori emberek, hogy ezek a látogatások már az ősi időkben is megtörténtek.

Egészen biztosan nem véletlen, hogy ezek a különféle ábrázolások fennmaradtak, és hogy egyáltalán létrejöttek. Túl sok tagadhatatlan lelet utal arra, hogy különféle repülő szerkezetek jártak-keltek a Földünk légkörében azokban az időkben, mikor még nem rendelkezett az emberiség a repülés képességével.

A kérés csak az, hogy mikor leszünk hajlandóak beismerni, hogy múltunk és jelenünk is összeköt minket az idegenekkel.

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek ősi idegenek ősi tudás


Megtekintések száma: 138153





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet