Egy 1983-as felvétel buktathatja le a NASA-t?

2017. szeptember 25., hétfő




Minden hamis, amit eddig nekünk mondtak? Egy orbitális átverés része volt az emberiség!

Lehet, hogy a világ, amiben élünk, nem az, aminek látszik. Lehet, hogy a történelmünk sem az, aminek ismerjük.

És lehet, hogy az ember soha nem hagyta el, és nem is fogja elhagyni a Földet.

Ma már nem vitás, hogy az emberi történelem egyes momentumait egyszerűen meghamisították. De azt csak nagyon kevesen gondolták eddig, hogy ebben maga a NASA is jelentős szerepet vállalt.

Itt nem feltétlen ősi leletek elhazudásáról van szó, és még csak nem is a tudományos bizonyítékok letagadásáról, hanem arról, hogy a NASA egy nagyon alapvető kérdésben hazudott nekünk.

Sőt, nem csak hazudott nekünk, de véghez vitték az évszázad legnagyobb szemfényvesztését.

Nem, nem a Holdraszállásról van szó, és nem is az idegenek létének eltitkolásáról.

Sokak szerint ugyanis a NASA sikerrel hitette el velünk, hogy az ember képes az űrutazásra. Pedig egy óriási hazugság volt. A fajunk legnagyobb hazugsága.

Az elmélet hívei szerint a NASA sohasem járt az űrben, és nem is tudjuk, mi van odafenn, a felhők felett. Ha pedig járt is az űrben, jóval később tette azt, mind azt a történelemből tudjuk.

De akad egy ennél is riasztóbb elmélet.

Arról van szó, hogy egy 1983-as felvételen jól lászik, hogy a NASA és szakemberei hogyan hamisították meg az űrbéli égboltot.

A lenti felvételen látható videóban 3 perc 24 másodpercnél látszik, hogy az űrfelvétel előtt elsétál valaki. A háttérben. Pedig nem volt kint űrhajós akkor, legalábbis hivatalosan.

Tisztán látszik, hogy az egész űrhajó egy hatalmas makett, amely mögött valaki a háttérben eloldalaz.

A NASA ezt természetesen tagadja, és azt állítják, hogy valójában a Föld látható a háttérben. Azonban a csillagászok és űrkutató szakemberek szerint egyáltalán nem úgy néz ki, mint a Föld, és sokkal nagyobbnak kellene látszódnia

A legtöbbek szerint a NASA nem járt 1969-ben a Holdon, így az is egy hamisított felvétel volt, és még 1983-ban sem érték el azt a technológiai fejlődést, hogy embert juttassanak az űrbe, ezért hamisítottak.

Egy másik nézet szerint valójában bár a Holdra szállás megtörtént, az utána napvilágot látott, a világszámára szánt fényképek és videók mind hamisítottak voltak, mivel valami olyasmire bukkant a NASA az űrrepülések során, ami alapjaiban írná át az élethez és az univerzumhoz való viszonyunkat.

Talán tele lenne földönkívüliekkel a világűr? Vagy tényleg csak egy holografikus égbolt van a fejünk fölé vetítve, és ki tudja, mi van a felhők felett?

Az igazság odaát van...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 121200





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet