Egy 22 éve elrejtett időkapszula jósolta meg a jövő nagy eseményeit TÖKÉLETES pontossággal!

2023. május 29., hétfő




Ijesztő, de azt is leírja, hogyan robban ki a végső háború a Földön...

Sydneyben valami elképesztő dologra bukkantak, ami nem csak bizarr, de félelmetes is. Arról van szó ugyanis, hogy egy olyan időkapszulát találtak egy otthonnak a falában, mely megdöbbentően pontos jóslatokat hagyott nekünk hátra 22 évvel ez előttről a világ alakulásáról.

Egy három oldalas, nem kézzel, hanem géppel írt levélről van szó, melyet egy védő műanyag keretbe rejtettek, majd egy fali üregbe tették.

A keret lezáratlan maradt, ez bizonyítja, hogy ténylegesen 1995 április 15-én írták.

A rejtélyes levél gazdáját nem sikerült azonnal megfejteni, és komoly oknyomozás indult, hogy a titokzatos "szerző" kilétét felfedjék. A szálak végül elvezettek egy férfihoz, Greg Wilkonsonhoz, aki a levél írásakor 1995-ben már 49 éves volt. Amikor megtalálták, és megmutatták neki a levelet, amit 22 éve írt, könnyekbe borulva emlékezett vissza.

A levél tartalma a legijesztőbb az egészben. A levél ugyanis TÖKÉLETES PONTOSSÁGGAL jósolta meg a jelen nagy eseményeit.

Sőt, magát a terrortámadást is. Hat évvel a szeptember 11-i merényletek előtt készült. Az "időkapszula" természetesen utalt is erre egyértelműen.

"Az iszlám lesz a következő nagy ideológiai probléma, mely egy hasonló ellenreakciót vált majd ki, ennek következtében a bolygó egy rész egy nevetséges szent háborúba kezd majd."

A harcok nagyon sokáig fognak tartani, és rengeteg életet fognak majd követelni.

"Mindkét oldal a „szentebb vagyok nálad” attitűdtől fog szenvedni, és ez a háború sokáig tart majd."

A jóslat nagyon részletesen leírta azt is, hogy a 20. század végén milyen is az élet az emberek számára, és hogy valójában majd váratlanul Kína lesz az új szuperhatalom, Oroszországot és Amerikát megelőzve.

Erre is vannak már ráutaló jelek. Amerika pedig korábban kereskedelmi partnerséget vállalt Kínával, ami szintén le van írva a két évtizeddel ezelőtti levélben.

Vannak benne némi humorral fűszerezett sorok is az egykori szerzőtől:

"A legnagyobb szenzáció most az internet. Most robbant csak be, és mindenki szörfölni akar az interneten. Kérlek, mondjátok, hogy ez a kifejezés már kikopott a nyelvből."

A levél tartama kitér arra, hogy az iszlám hihetetlen erővel fogja megpróbálni bekebelezni a világot. Akadnak benne politikai előrejelzések is, és leírja, hogy a levél írásakor milyen technológia állt rendelkezésére a szerzőnek.

Leírja a jövőbeli családi modellt is. Szerinte a következő évtizedekben újra teret nyer majd az egy munkahelyes rendszer, azaz a családokban csak az egyik fél fog dolgozni, míg jellemzően a nők otthon maradnak a gyerekekkel.

Ez egy kontrollált recesszióhoz fog vezetni, és egy kevésbé anyagi központú világhoz.

Szerintünk nagyon sok mindenben igazat mond a levél, és elképesztő, mennyire pontos jóslatokat tett. Azért nagyon reméljük, hogy az iszlámmal kapcsolatos sorai nem valósulnak majd meg.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély érdekes hihetetlen rejtélyek érdekesség prófécia


Megtekintések száma: 303236





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet