Egy 3000 éves egyiptomi főpap szellemét rögzítette egy kutatópáros?

2017. július 15., szombat




Ijesztő jelenet zajlott le a paranormális kutatók szeme előtt...

A túlvilág bizonyítékát, vagyis egy túlvilági szelemet rögzíthetett a paranormális kutatók kamerája egy forgatás során.

Ráadásul nem is egy akármilyen alak jelenhetett meg: egy 3000 évvel ezelőtt elhunyt egyiptomi főpap sírjánál forgatott éppen Sean Reylonds és Rebecca Palmer paranormális kutatópáros, amikor felfigyeltek valami rendkívül bizarr dologra.

Egy sötét, csuklyás árnyalak sétált végig a helyiségben,, majd váratlanul eltűnt, mintha köddé vált volna.

Miközben tanúi voltak a jelenségnek, a paranormális kutatók mérőeszközei kiakadtak, és meglehetősen nagy aktivitást jeleztek, tehát biztosak voltak benne, hogy van ott valami velük, és nem egyedül tartózkodnak a helyiségben.

Rebecca vette észre először a csuklyás alakot a kamerán, melyet Sean alig látott, de biztos volt benne, hogy kollégája észrevett valamit.

Amikor visszanézték a felvételt, és kicsit javítottak a kontrasztokon, azonnal láthatóvá is vált a szellemalak.

A túlvilági entitás feltehetően Nesyamun főpap volt, Egyiptomból, akinek teste közel 3000 évvel ezelőtt vált az enyészetté.

Persze a szkeptikusok ennek ellenére nem hiszik el a történteket. Szerintük csak valaki a kamerás mögött a fénnyel és az árnyékkal játszott, és valójában a paranormális kutatók valamelyikük saját árnyékát láthatták.

Ugyanakkor hármójukon kívül nem volt senki jelen a helyiségben, ráadásul az árnyalakon jól látszik, hogy csuklyát visel. Bármi is a magyarázat, vagy a végső megoldás, az emberek túlnyomó többsége hisz a szellemek létezésében.

Ennyi ember egyszerűen nem tévedhet, így feltehetően nem tömegpszichózisról van szó, hanem egy valós jelenségről, amit nem sikerült meg megmagyaráznia a tudománynak.

OSZD MEG másokkal is! 

paranormál kísértet szellem szellemek túlvilág kísértetek ijesztő egyiptom


Megtekintések száma: 147501





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet