Egy amerikai katona beszélt a Földön állomásozó idegenekről... - videó!

2023. március 26., vasárnap




Az amerikai hadsereg egyik katonája megdöbbentő információkat árult el egy videón, mely a netre szivárgott.

A felvétel világossá teszi, hogy a Földön több idegen faj is állomásozik, ezek egy résével pedig szoros kooperációban, azaz együttműködésben van az amerikai kormány.

De miről is beszélt a felvételen ez a katona?

Egy viszonylagos hidegháborús állapot uralkodik a Földön, ugyanis nem minden faj elégedett a jelenlegi állapotokkal, azonban míg az emberiség szövetségeseinek tekintett kis szürkék mellettünk állnak és erősek, nem törhet ki háború, és mindenki betartja, mindenkivel betartatják a fajok közötti titkos egyezményt Roswell óta.

Akadnak a katona elmondása szerint olyan dolgok, melyek egy rését mára már napvilágra hozták, azonban az általános kétkedés miatt nem hiszik el az emberek.

Ilyen az egyik filmrészlet is, mely egyedülálló, mert hivatalos forrásból származni, és olyan hitelesnek minősített felvétel, amelyen valódi UFO-k láthatóak.

A filmet az Amerikai Haditengerészet USS Nimitz hadihajójáról indult F/A-18 Super Hornet vadászgépe vette fel.

Akadnak hőkamerás felvételek, melyeken szintén azonosítatlan tárgyak láthatók.

Ezek egy részét még a BBC is lehozta műsoraiban.

Az esettel kapcsolatban szeretnénk mindenkit emlékezetezni, hogy nem ez az első ilyen szivárogtatás. az elmúlt 10 évben rendre megjelentek olyan kormányközeli vagy a hadseregben egykor dolgozó források, akik arról számoltak be, hogy a földönkívüli észellések valósak, és hogy az USA többet tud az idegenekről, mint hinnénk.

Aztán 2017 végén robbant a hír, miszerint a Pentagon nyilvánosságra hozta: valóban működtettek egy titkos ufó kutató részleget, méghozzá évi több millió dollárból...

OSZD MEG másokkal

ufók földönkívüliek idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 144696





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet