Egy angyal képe jelent meg a 9/11 megemlékezés helyszínén?

2016. szeptember 19., hétfő




Egy angyali alakot ábrázol az egyik fotó, mely a /11 terrortámadás megemlékezésének egyik helyszínén zajlott, a néhai ikertornyok helyén. Égi jelenés, vagy csak illúzió?

Richard McCormack különös fotót lőtt szeptember 11-én, a terror áldozatainak emlékére állított helyen, ahol az égbe nyúló két fénynyaláb emlékeztet mindenkit a támadás során összedőlt néhai ikertornyokra.

A fényképen jól látszik, ahogy a fénynyaláb tetején egy angyali alak lebeg.

A kép rendkívül gyorsan terjedt szét a neten, a videó megosztókon is több másolata létezik már a képnek különböző elemzésekkel. A külföldi hírportálok is sokat foglalkoztak az üggyel.

A férfi elmondása szerint már csak odahaza vette észre, hogy egy angyali, vagy valamiféle égi alak lebeg az egyik fénynyaláb tetején.

Több képet is lőtt a helyszínen, azonban csak ezen az egyetlen képen látható a különös alak. Mindez véletlen lenne? A szkeptikusok illúzióra tippelnek, és arra, hogy talán a felhőt megvilágító fény rendeződik összetéveszthető alakba az égen.

Mások pedig ennek ellenezőjét állítják: szerintük egy angyali alak látható rajta, ami az isteni gondviselés jeleként jelent meg az égen, hogy az emberiség tudja, nincsen egyedül.

paranormál szellem szellemek video vallás megmagyarázhatatan isten


Megtekintések száma: 97077





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet