Egy Banshee lidérces szellemalakját kapták lencsevégre?

2017. május 12., péntek




Valódi felvétel, vagy sem?

Bizarr, ugyanakkor elég gyanús felvétel került elő nemrég, és kezdett el terjedni az interneten. A felvétel mindössze egyetlen kép, melyen egy úgynevezett Banshee látható.

Mi is ez a Banshee, és miért ennyire félelmetes?

Ez a lény nem más, mint a kelta mondakör alakja, neve szellemasszonyt vagy tündérasszonyt jelent.

Az ír, a skót és a walesi mitológiában is megvan a maga változata, de mindegyikben közös, hogy a Banshee-t a halál ómenként, a Másvilág hírnökeként tartja számon.

A történetekben ugyanis az áll, hogy ezek a lények csak akkor jelennek meg és hallatják vérfagyasztó sikoltásukat, ha valakire a családban halál vár. Így a nyomában mindig meghalt valaki, ezért az élők mindig is egy nagyon rossz ómennek tekintették a megjelenését.

Felbukkanhatnak csúnya, ijesztő öregasszony, de csodálatosan szép leány alakjában is.

A hírek szerint ezen a képen is egy ilyen Banshee tűnik fel, méghozzá több tucat szemtanú szeme láttára, így az eseményeket elméletileg többen is rögzítették.

Ennek ellenére egy kis kutakodással rá lehet jönni, hogy vagy nem tettek még fel újabb felvételeket, vagy az egész felvétel és hír eleve gyanús. Annyit tudni az egészről, hogy valahol Pakisztánban készülhetett a videó.

A szkeptikusok szerint manipulált felvételről van szó, míg fel-felbukkannak olyanok, akik állításuk szerint jelen voltak az eseményen, és azt mondták, a lény valóban látható volt néhány percre.

Mi mindenesetre azt mondjuk, hogy érdemes fenntartással kezelni az ügyet, ugyanis a Banshee, és a hozzá hasonló lények nem szeretnek a kamera és a kíváncsi szemek előtt mutatkozni…

OSZD MEG másokkal is!

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek ijesztő


Megtekintések száma: 195398





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet