Egy befolyásos muszlim intézmény vezetője szerint "muszlim férfiakra vár a fehér nők megtermékenyítése"!

2019. május 29., szerda




„A fehérek 40 éven belül ki fognak halni. A muszlimoknak kötelessége boldoggá tenni a ti nőiteket, mivel ti már nem vagytok képesek rá” -Szerinted is felháborító Mohamed Elmouelhy kijelentése?

Az a szörnyű és egyben riasztó igazság, hogy sajnos van abban valami, amit a muszlim férfi mond. Ugyanis idővel a fehér, nyugati civilizációban élő nőket muszlimoknak kell megtermékenyíteniük, mivel a nyugati emberek spermaszáma drasztikusan lecsökkent. Ezt az áldatlan állapotot a keletről érkező segítség képes lehet pótolni.

A Héber Egyetem kutatásai szerint a férfiak termékenységi rátája folyamatosan hanyatlik Észak-Amerikában, Európában, Ausztráliában és Új-Zélandon.

Erre reagált később a halal termékek hitelesítési szervének feje, Mohamed Elmouelhy, aki elmondta, hogy mivel a tanulmány szerint az elmúlt 40 évben a fehér férfiaknak a spermája 52 százalékkal romlott, ezért az ausztrál nőknek arra van szükségük, hogy a muszlim férfiak megtermékenyítsék őket.

Merész, nagyon meredek kijelentés, és mióta megtette, rengetegen támadják is miatta, és sokakban óriási felháborodást keltett az ügy.

Mohamed ennél is tovább ment: megjegyezte ugyanis, hogy amíg a nőknek muszlim babáik lennének, addig a nyugati fehér férfiaknak semmi dolga nem lenne, sörözhetnének, cigarettázhatnának, drogozhatnak.

"A fehérek 40 éven belül ki fognak halni. A muszlimoknak kötelessége boldoggá tenni a ti nőiteket, mivel ti már nem vagytok képesek rá. Jobb, ha a temetőben kinéztek magatoknak egy helyet. Ha ezt nem engedhetitek meg magatoknak, legyetek öngyilkosok, az olcsóbb megoldás."

Szerinte minden nőnek burkát kellene majd hordania, és a halal üzleteket kötelezővé tenné. Egy vallási rendőrséget is felállítana különféle ellenőrzésekre.

Később azzal védekezett, hogy csak fel kívánta kavarni az állóvizet a sok földhözragadt konzervatív között.

A tanulmány nem tér ki arra, hogy mi okozhatja a spermák minőségének romlását. Szerinted is felháborító, amit a férfi állít? Annyiban igaza van, hogy a férfiak spermaszáma nyugaton hihetetlen mértékben lecsökkent, és ez idővel a teljes nyugati civilizációra kihatással lehet.

De akkor is, megengedhet magának ilyet egy befolyásos muszlim vezető?

OSZD MEG másokkal!

érdekes hihetetlen érdekesség bevándorlás


Megtekintések száma: 153842





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet