Egy bennfentes kitálalt az idegen elrablásokról: a szálak egészen a NASA-ig érnek!

2023. július 4., kedd




Az amerikai űrügynökség felel az idegen elrablásokért. A cél, hogy az emberi genomon kísérletezzenek, a törvényeket megkerülve. Titkos bázisaikon idegen lényeket tartanak túszként, és az elrabolt emberekkel kísérleteznek.

Az elmélet hasonló formában szerepelt a nemrég újraindult X-akták sorozat 10 évadjának első részében. Az elmélet már előtte is népszerű volt, és egyre több konkrétum látott napvilágot, mely alátámasztani látszott.

A NASA, Amerika más titkos kormányzati szerveivel karöltve - sőt, általunk pénzelve - olyan dolgot vitt véghez az elmúlt évtizedekben, mely ha kiderülne, megbotránkoztatná az egész világot.

Egy bennfentes vallomások szerint ugyanis a NASA felel az idegen elrablásos esetekért. Vagyis nem idegenek rabolják el ezeket az áldozatokat, hanem emberek, emberi űrhajókon, melyek itt a Földön készültek, egy korábbi idegen technológiát felhasználva.

Mikor megkezdődtek ezek az elrablások, a kezdetek kezdetét, még minden más volt. Nem ismerték az emberek az elrablásos eseteket, eleinte értetlenül állt a közvélemény a szokatlan esetek előtt.

A kormánynak kapóra jött az, hogy a sajtó az idegen lények műveként kezdte felfogni ezeket a rejtélyes eseteket.

A NASA célja ugyanis nem volt más, mint ezeket az embereket akaratuk ellenére elrabolni, majd különféle olyan nem etikus kísérleteknek alávetni őket, amik a Föld jelenleg egyetlen országában sem engedélyezettek. állítólag az elmúlt évek nagy orvostudományi vívmányai mind így születtek.

A kutatók megpróbálták kategorizálni az eltűnéseket az általánosan megfigyelt ismertetőjegyek alapján, melyekről az állítólag elraboltak számoltak be.

A típusok között előfordul egyszerű eltűnés, amikor az áldozatok a nyugodtság érzésére emlékeznek. Az ufókutatók szerint a szállítás történhet hajókkal, de használhatnak dimenziók közötti kaput is. Véleményük szerint szintén gyakori az úgynevezett bioenergia-elszívás: az elraboltak energiáját vagy tudatát földönkívüli technológiával szippantják ki a testükből.

Egyes elméletek továbbá azt állítják, hogy léteznek telepatikus álmok, melyekben egyértelmű az elrablás, ugyan nem a személy fizikai valójában, mint egy tényleges elrablásnál, de legalább annyira hatásosan és veszélyesen jelenik meg.

Ezek a tünetek mind-mind a kábítás egyértelmű jelei. Lehet, hogy az így elkábított emberek jó része a képzeletének szüleményeit véli valóságnak, innen eredhetnek az olyan beszámolók, miszerint látták is az őket elrabló lényeket, némelyikük még részletes leírást is tudott róluk adni.

Gondoljunk csak bele. Ha az áldozatok rájöttek volna, hogy emberek rabolták el őket, az nem maradhatott volna következmények nélkül. A média pillanatok alatt felkapta volna az ügyet, felelősségre vonást követeltek volna, elszámoltatást.

A kormány és a NASA ezt nem akarhatta, ezért fejlesztettek ki olyan technikákat, olyan kábítási eljárásokat, hallucinációt okozó "koktélokat", melyektől a beteg nem teljesen azt látja, ami a valóság. Így biztosították maguk számára a teljes inkognitót.

Az elrablások története még valamikor Roswellben kezdődött. Adódik a logikusnak tűnő kérdés: Ha az elrablásokért a kormányaink felelnek, léteznek-e egyáltalán idegenek?

A válasz az, hogy igen. Hisz az ő lezuhant, vagy lelőtt űrhajójukból loptuk a technológiát, melyet később az amerikai kormány felhasznált.

Roswell a történtek előtt nem volt híres. Csak egy egyszerű kisváros volt, unalmas emberekkel, unalmas hétköznapokkal. Új-Mexikó délnyugati részén. Azonban az 1947-es események miatt világszerte ismertté vált.

1947 júliusának első hetében ugyanis Roswell városka külterületén lezuhant valami.

A maradványokat a területet művelő farmer találta meg, majd jelentette a fennforgást a seriffnek, az meg a Roswell mellett működő légibázisnak, a RAAF-nek.

Akkoriban, két évvel a világháború után nem volt épp példa nélküli, ha a katonai repterek környékén furcsa repülőgépek és rakéták tűnnek fel.

Hivatalosan azonban 1947 július 8-ig semmilyen hatóság nem erősítette meg a földönkívüliek létét. Ekkor adta ki a RAAF parancsnoksága a sajtóközleményt, amelyben nem mást állított, mint hogy repülő csészealj, tehát földönkívüli űrhajó roncsait találták meg. Még aznap helyreigazították magukat: nincs csészealj, valójában egy meteorológiai léggömb maradványait találták meg.

roswell-titkos-uzenet A Marcel őrnagy által szorongatott fecnit sokan elemezték, egyesek rá is jöttek az üzenetre a kép élesítése, feljavítása után. Eszerint az üzenetben szó van roncsban talált áldozatokról, és egy diszkosz alakú tárgyról.

Pedig a valóság azonban ennél sokkal bonyolultabb. A roswelli esetet sokáig nem bolygatták, 1978-ban azonban Jesse Marcel őrnagy, aki jelen volt a roncsok begyűjtésénél, interjút adott Stanton T. Friedman ufókutatónak.

Marcel azt állította, Roswellben valóban idegen jármű zuhant le, a ballonról szóló jelentés pedig a kormány hazugsága volt.

A tiszt közölte, a baleset után az összegyűjtött roncsokat kicserélték, és a sajtónak egy valódi ballont mutattak be. Az elfeledett incidens visszatért a lapokba, és minden idők leghíresebb ufó esetévé lett.

Az idegenek lezuhant űrhajóinak darabját elszállították, majd jelöletlen hangárokban boncolták az elhunyt földönkívülieket. rengeteg technikai titokra derült fény a csészealj tanulmányozása során.

Az így szerzett tudást a kormány később titkos hadi programokban használta fel.

Állítólag a térhajtómű terve és működési elve is ekkor született meg, az idegen "áramkörök" tanulmányozása során. A mai lopakodók álcázó rendszerét, és a radar számára való teljes eltűnést lehetővé tévő rendszereket is a roswelli csészealj hozadékaként szokták emlegetni.

Később olyan korong alakú szerkezeteket kezdtek építeni, melyek az idegenek járműveit próbálták leutánozni. A kormánynak és a NASA-nak azonban ez ne volt elég.

Idegenekkel és emberekkel való kísérletekről már régóta tudnak az emberek. Gondoljunk csak a Dulce-bázis sötét titkaira, ahol állítólag ember-idegen hibrideket kelesztenek zárt keltetőkben, kísérleti célból.

Az idegen hibridekkel rengeteg célja lehet a kormánynak, de az egyik ilyen vad teória szerint az emberiség leigázását készítik elő, hogy majd egy Új Világrend jöjjön létre a Föld romjai felett.

ujszulott-idegen Ismeretlen eredetű kép egy állítólagos idegen újszülöttről.

A NASA és a kormány egészen Roswellig visszamenőleg kísérleteztek embereken. Mivel a sajtóban ezeket az elrablásokat az idegeneknek tulajdonították, így a titkos kormányzati projekt annak ellenére hogy nem volt etikus egy kicsit sem, mégis védve volt az idegenekről szóló mendemondák által.

A NASA másik célja egy olyan új, ellenálló faj létrehozása a Földi és az idegen genom egyesítésével.

És hogy mit szólnak ehhez az idegenek? Valószínűleg tudnak róla, sőt, állítólag egy ember-idegen szövetség is létrejött a hidegháború végén. Az egyezmény értelmében az idegenek megvédik a bolygónkat más idegen fajokkal szemben. A szövetség titkos igazoló dokumentumai bár nem szivárogtak ki soha, egyes bennfentes források szerint a szövetség megkötésekor olyan elképesztő dolgokba avatták be az emberiséget, amit azelőtt gondolni sem mertünk volna.

Például hogy a Földön nem ők az egyetlen idegen életformák, és hogy a mi galaxisunkban közel 120 technológiailag fejlett faj él.

Az idegen hibridek létezése tehát nem kérdéses. Ez lesz az emberi evolúció lépcsőfoka. 

Az egyesülés a teremtővel. Az emberiséget a vallás oldaláról megközelítve mindig is foglalkoztatta az a gondolat, hogy eggyé váljon, találkozzon Istennel, vagy ha úgy tetszik, a teremtővel. Egyes elméletek szerint a mi Istenünk, isteneink idegenek voltak, így tulajdonképpen az idegen hibridek megjelenésével az emberiség egyesül önmaga teremtőjével.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés roswell csészealjak


Megtekintések száma: 52777





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet