Egy CDC munkatárs szerint az oltóanyagokban lévő rejtett higany okozhatja az autista megbetegedések túlnyomó részét

2017. augusztus 19., szombat




A CDC - Amerikai járványügyi Központ - egyik embere, Dr. William Thompson belsős emberként olyan dolgokkal van tisztában, amiről az átlagembert nem tájékoztatják.

Nevezetesen azzal, hogy az oltások egyáltalán nem olyan biztonságosak, mint ahogyan azt az embereknek, fogyasztóknak sulykolják.

Thompson azt állítja, hogy higanytartalmú vakcinát terhes nőnek ő sohasem adna be. Thompson a szavait ezzel a mondattal fejezi be: “Van biológiai valószínűsége annak, hogy a thimerosal autizmust okoz.”

Ezt állítani egy olyan tudósnak, aki a CDC–nél dolgozott, miután a CDC és az amerikai kormány több millió dollárt költött annak beigazolására, hogy a higanynak nincs semmi köze az autizmushoz … egészen rendkívüli dolog!

A média természetesen erről mélyen hallgat, sőt, mit sem tud, mivel a gyógyszeripar és az oltóanyaggyárak teljesen mást állítanak.

Különféle áltanulmányokat jelentetnek meg a témában, mintha minden rendben lenne. Ezen tanulmányok azonban nagyon sok esetben lefizetett tanulmányok, nem többek.

A mindennapi média természetesen több ezerszer hivatkozott arra, hogy a thimerosal biztonságos azonban hiába próbálják máshogy magyarázni Thompson szavait, az üzenet egyértelmű.

Már a doktor előtt is voltak olyanok, akik meggyőző személynek számítanak, mondhatni szakavatottnak, és azt mondták, hogy az oltóanyagok igen károsak tudnak lenni a szervezetre.

A Gardasil méhnyakrák elleni oltás egyik készítője saját maga vallotta be, hogy a vakcina hasztalan volt a méhnyakrák megelőzése ellen, helyette elváltozásokat okozott, és méhnyakrákot.

A Gardasil botrányban több tucatnyian vesztették életüket Amerikában.

Az autizmus és az oltóanyagok kapcsolata egyértelműen létezik és fennáll, sőt, a statisztikák is kimutatják. Az elmúlt évtizedekben jelentősen nőtt az autizmus a gyerekek körében, pontosan az oltások széleskörű bevezetésével összhangban.

Mindez a véletlen műve lenne? Nem valószínű.

Sokkal inkább arról van szó, hogy el nem ismert hatásaik vannak az oltásoknak, melyeket ránk tukmálnak, sőt, kötelezővé tesznek.

Így a betegségipar szándékosan termelhet magának új betegeket, már egész fiatalon...

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró oltások gyógyszeripar vakcinák oltóanyagok


Megtekintések száma: 54314





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet