Egy csillagok közül érkezett múmiát találtak Egyiptomban?

2017. június 26., hétfő




A múmia alig éri el a 160 centimétert, és rendkívül jó állapotban maradt meg. Mit lehet tudni az egyik legbizarrabb, eltitkolt történelmi felfedezésről?

Tényleg rátalálhattak egy csillaggyermekre, vagy egy kozmikus utazóra Egyiptomban? Már korábban is rendre felbukkantak hírek, miszerint a Királyok-völgyében, és más területeken olyan sírkamrákra bukkantak, melyek a kutatók szerint nem biztos, hogy embereknek épülhettek...

A Pennsylvania Egyetem egyik archeológusa, Czechoslovak, és Viktor Lubek olyan páratlan felfedezést tettek, mely az emberi történelmet is újra írhatja.

Egy Fayoum közelében feltárt sírban olyan apró, alig 150-160 centiméteres múmiára bukkantak, ami első ránézésre egyáltalán nem hasonlított egy emberre.

Az egyik ősi piramisban találták ezt a sírkamrát, mely egyedülálló hieroglifákkal volt borítva, melyekről szintén nem sokat tudtak megállapítani, csak azt, hogy több ezer évesek, és régebbiek lehetnek az Egyiptomban megtalálható piramisoknál is.

A múmia rendkívül bizarr kinézetű volt, és azonnal el is végezták rajta a radiokarbonos vizsgálatokat. Enne során kiderült, hogy Krisztus előtt 2000 és 1880 közötti időszakból való maga a test.

A koponyát is alapos vizsgálatoknak vetették alá.

Kiderült, hogy a múmia nem rendelkezett fülekkel, és hatalmas, mandula alakú szemei voltak.

A sírban különféle feliratokat is találtak, melyekből megállapítható volt, hogy pontosan mi is volt az ott elhelyezett test neve.

Ezen információk alapján egy uralkodó volt, akit Osiront Osirunetnek hívtak, ami azt jelenti, hogy "csillag, amit a mennyekből küldtek".

Ez alapján feltehetően egy csillagok közül érkezett utazóról lehetett szó a paleoasztronautika hívei szerint. Az ő elméletük ugyanis azt mondja, hogy Egyiptomban az ókorban rengeteg égből érkezett uralkodó család élt, akik feltehetően földönkívüli eredetűek voltak.

A testet nagy gonddal balzsamozták be, és mumifikálták, láthatóan hihetetlenül nagy tisztelet övezte ezt az ismeretlen uralkodót, aki szintén az "égiek" közül való lehetett, vagy más elméletek szerint egy ember-földönkívüli hibrid.

Eredetileg egy másik uralokdó piramisának közvetlen közelében találták azt a kisebb piramist, amiben a sírkamra volt ezzel a földönkívülinek látszó múmiával a jelentések szerint.

Az a nyomokból, és a múmia mellett talált különféle ereklyékből látszik, hogy nagy becsben tarthatták ezt a személyt, akárki vagy akármi is volt.

A sírkamrában olyan tárgyakat is találtak, melyek szintetikusnak látszó anyagokból készülhettek a mikroszkopikus és kémiai vizsgálatok szerint, ami szintén nagy rejtély a tudósok számára.

Nem véletlen, hogy nem hallottunk még erről a felfedezésről -állítják a paleoasztronautika hívei. Szerintük ugyanis a lelet egyértelműen bizonyítéka annak, hogy földönkívüliek látogatták az egyiptomiakat, és együtt is élhettek velük, uralkodhattak felettük.

A mainstream média és a régészet széles körben addig nem fog hallani erről a felfedezésről, míg a vizsgálatok le nem zajlanak, és magyarázatot nem találnak - még ha csűrve-csavarva is - arra, hogy hogyan kerülhetett elő ilyen lelet. Csak hogy ne lógjon ki a történelemből, amit az iskolákban tanítanak.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek ősi idegenek ősi tudás egyiptom piramisok


Megtekintések száma: 151193





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet