Egy egész ufó flotta látható a NASA Föld körüli pályán készített felvételén?

2017. június 28., szerda




Az STS-100 misszió keretében valami rendkívül bizarr dolog tűnt fel a Föld atmoszférája közelében. Itt az ideje bevallani a teljes igazságot?

A józan ésszel nem lehet megmagyarázni azt, ami az alábbi NASA által is közreadott képen látszik egy korábbi missziójából.

A felvételen ugyanis egy flotta tűnik fel. Egy több elemből álló formáció a háttérben, nem sokkal a Föld atmoszférája felett, mintha épp be akarna lépni a bolygónk légkörébe.

A szóban forgó felvétel a Föld körüli pályán keringő STS-100 misszió során készült.

Eztm a missziót 2001-ben hajtották végre és azóta lázban tartja az ufó hívőket, és kivételesen a szkeptikusokat is egyaránt.

Ugyanis a háttérben elhaladó flottára semmilyen logikus magyarázat nincs. Jól látható, hogy a rejtélyes formáció összesen 5 elemből áll.

5 azonosítatlan elemből, ugyanis az űrben nem volt jelen egytelen olyan ember által alkotott objektum sem, ami így nézett volna ki.

Az esetnek annak idején nagy hírverése volt, most újra elővették az ügyet további vizsgálatokra, hátha sikerül pontot tenni annak a kérdésnek a végére, hogy pontosan mi, vagy mik is láthatóak a Föld körüli pályán, szabályos formációban keringve...

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 112439





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet