Egy előző civilizáció nyomai lehetnek a Földfelszín alatt?

2023. március 30., csütörtök
Tele lehet elveszett civilizációkkal a bolygó: a mélyebb földtörténeti rétegek olyan titkokat tartogatnak, amik megrengethetik a tudományt?

Néhány régész úgy véli, hogy egy minket megelőző civilizáció létezhetett a Földön.

Ennek számos indirekt és direkt bizonyítéka kerülhetett már elő, amit szerintük a mainstream vagy szándékosan elhallgat, vagy jóhiszeműen, de hibásan a modern érába, az emberiségnek kategorizál be.

Több millió évvel ezelőtt készült dolgokról van szó.

Olyan tárgyakról és maradványokról, melyek a múltban előkerültek, és nem sikerült azóta sem megmagyarázni őket, mivel nem illenek be az emberiség jelenleg ismert múltjába.

Olyan korokból kerülnek ezek elő, aminek az idején az emberiség még nem rendeződött társadalmakba, de egyes ötbb millió éves lábnyomok esetében az ember még nem is volt jelen a bolygón...

A dínók idejét is megelőző cipőtalp-szerű nyomok bármitől keletkezhettek, akár geológiai úton, azonban a lábnyomokra, tenyérlenyomatra aligha van más magyarázat ezen régészek szerint.

Számos bizonyíték támasztja alá, hogy az emberi faj és a civilizáció már évmilliókkal előbb kialakult, de többször is szinte teljesen kipusztult.

Az emberi idővonal és az evolúció is több helyen nem csak hézagos de erősen kérdéses.

Számos bizonyíték támasztja alá, hogy az emberi faj és a civilizáció már évmilliókkal előbb kialakult, de többször is szinte teljesen kipusztult.

Egyre nagyobb számban kerülnek elő ősinek tűnő, de modern világhoz kapcsolható leletek. Tárgyak, szerszámok, ékszerek, csontok, de még építmények is. Ezek a leletek általában eltűnnek, vagy valamelyik múzeum titkos raktárában porosodnak valamilyen nevetséges címkével ellátva…

Az emberiség múltja - az igazi múltja - mára teljesen elfeledetté vált pont emiatt.

Most régészek emelték fel a hangjukat, és egyre többen vélekednek úgy, hogy fel kell tárni az igazi múltat.

Szerinted is létezhetett előttünk egy másik civilizáció, amit mára elfeledett az idő?

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyke történelem előző emberiség


Megtekintések száma: 72856

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet