Egy férfi azt állította, hogy egy 1979-es idegenek elleni küzdelem túlélője

2023. január 29., vasárnap




Phil Schneider bombaszakértőként vett részt a titkos ütközetben Új-Mexikóban.

A férfi nem kevesebbet állít, mint azt, hogy egyike volt annak a 3 túlélőnek, akik részt vettek a Föld első idegenek ellen vívott ütközetében, méghozzá Új-Mexikóban.

Állításait elmondása szerint igazolni is tudja az akkoriban bombaszakértőként dolgozó Phil Schneider. Akkoriban, a csatát megelőzően - melyről később írunk mindjárt - 1979 környékén egy óriási földalatti bázis megépítésében segédkezett valahol Dulce környékén.

Igen, ez az a hírhedt titkos földönkívüli bázis, amelyet rengeteg legenda és szóbeszéd övez. Többek között arról szólnak a hírek, hogy idegen-ember hibrideket klónoznak odalenn, más hírek szerint ember embriókat tenyésztenek, melyeket az idegenek "elfogyasztanak".

A férfi 1995-ben állt először a nagy nyilvánosság elé azzal, hogy segédkezett a bázis építésében, és odalenn olyan dolgokat látott, amit soha nem gondolt volna.

1979 augusztusában egy csatát vívott az emberiség az idegenekkel. Ezt állította, természetesen akkoriban nem sokan hittek neki. Azt is elmondta, hogy az idegenekről már régóta tud az amerikai kormány, és egy ideig szoros volt az együttműködés velük.

A férfi 1997-ben váratlanul meghalt, és halálának körülményei mindig is rejtélyesek volta. Sokan felvetették, hogy talán nem is véletlen, és valójában valaki, vagy valakik eltehették láb alól.

A férfinek több különös dolog is megütötte a szemét, amikor a titkos Dulce bázis építkezésében részt vett. Olyan termeket alakítottak ki, melyek különös paneleket tartalmaztak, mintha valami eddig nem ismert technológia lett volna benne elhelyezve.

A folyosók feltűnően magasak voltak, és eleinte ezt sem értette ő sem, sem kollégái. Elmondásuk szerint csak később vált világossá ezek célja: a bázison 2 méteres magasság feletti idegenek tevékenykedtek annak megnyitását követően.

Azt állította, hogy az egyik ilyen szokásos körbejárás során egyszercsak szembetalálta magát egy idegen lénnyel. 2 és fél méter maga is meglehetett, hatalmas fekete szemei, és szürke bőre volt.

A lélekjelenlét munkált benne, és azonnal fegyveréhez nyúlt, majd tüzet nyitott. Két mögötte álló hasonló lényt lőtt le ijedtében, azonban mielőtt a harmadikra is tüzet nyitott volna, az valamiféle energiát bocsátott ki magából.

Valamiféle kék sugár kezdett el áradni belőle, ami megégette a kezeit is, ezt több közönség előtt is megmutatta annak idején, mikor a nyilvánosság előtt beszélt a megélt eseményekről.

Végül társa, Green Beret mentette meg az életét, és egy liften keresztül felmenekültek a felszínre. Elmondása szerint közel 60 ember vesztette életét aznap, és soha nem tudta meg, hogy pontosan mi történt a bázison.

Ez lehetett az első titkos háború a Földön az idegenek ellen. Egyes vélekedések szerint Roswellt akarták az idegenek megbosszulni, mások szerint az egész eleve amiatt robbant ki, mert a riadt Schneider rálőtt, majd megölte a két idegent, akik válaszul 60 a bázison tartózkodó emberrel végeztek.

Végül a konfliktust elsimították, és a felek megállapodtak, mert a hírek szerint a titokzatos bázis még napjainkban is működik, és csak az Isten tudja, mi folyhat odalenn...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés idegen invázió


Megtekintések száma: 129939





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet