Egy festmény bizonyíthatja, hogy a földönkívüliek jelen voltak a kis Jézus születésél!

2023. május 27., szombat




Ez egyben egy sötét titkot tárhat fel, melyet az egyház próbált elrejteni a történelem folyamán.

Létezik egy 300 éves festmény, mely sokkal többet árulhat el Jézusról, mint bármi más, ami valaha az utóbbi időben előkerült.

Ez a dolog ráadásul évszázadokon át el volt nyomva az egyház által, mivel nem akarták, hogy kiderüljön az igazság.

Ugyanis a tény, hogy pontosan mi is látható ezen a festményen, magát, Jézust is megmagyarázza.

És ez a magyarázat, ez az eredet egyáltalán nem passzol a Bibliában leírt, és az egyház által tanított történetbe.

Egy 1710-ban készült festmény mindent a feje tetejére boríthat, ugyanis ezen a festményen Krisztus látható, amint Keresztelő János kereszteli meg.

Elsőre nem is lehet semmi különöset észre venni a képen, de ha picit jobban megvizsgáljuk, láthatjuk, hogy az égből fénynyalábok érkeznek le.

Ez nem véletlen, és sokak szerint azt bizonyítja, hogy Jézus születésénél is jelen voltak a rejtélyes égi fények. Ez önmagában azt sejteti, hogy Jézus talán nem is Földi élőlény volt, hanem egy űrből érkezett teremtmény.

A napkeleti bölcsek is egy égi jelenséget követve találtak rá a kis Jézusra. Ez pedig könnyen lehetett egy földönkívüli jármű.

Annál is inkább, mert a szóban forgó festményen is látható valami, egy korong alakú tárgy, amiből áradnak maguk a fénynyalábok.

Sokak szerint ez a korong egy az egyben egy földönkívüli űrhajó ábrázolása.

Jézus idegen mibenléte az elméletek szerint már régen köztudott volt az egyházon belül, de később úgy döntöttek, hogy ezt az információt eltüntetik a történelemből, mivel az emberiség jobban el tudja fogadni a megváltás történetet, ha Jézust csodatévő félig isteni lényként kezelik és mutatják be, nem pedig egy ismeretlen civilizáció "apostolaként", vagy hírnökeként.

Többször felmerült már az is, hogy maga a kereszténység is talán földönkívüli eredetű olyan szempontból, hogy a vallást, mint egyfajta erkölcsi féket, az ősi idegenek találták ki és alkották meg aszámunkra.

Ha ez így van, akkor több hozzánk hasonló bolygón is végbe mehetett forgatókönyv szerint Jézus kereszthalála, és megváltástörténete

A paleoasztronautika elméletei szerint a vallások tehát egyfajta tanító célzatú, erkölcsi fékrendszerek a fejlődő civilizációk biztonsága érdekében, és ez a fő feladatuk és létjogosultságuk a világunkban.

Az egyház ezt a titkot mindennél jobban megpróbálta magában tartani, de napjainkra egyre többen látnak be mélyen a hazugságaik felszíne alá.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés vallás jézus biblia egyház


Megtekintések száma: 187277





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet