Egy Föld légkörébe belépő izzó űrhajót sikerült megörökíteni

2017. március 12., vasárnap




A Máltán készített felvételen valóban feltűnik valami, ami se nem repülő, se nem meteorit.

Ezek a különös képek elsőre semmi szokatlant nem ábrázolnak, azonban ha az égboltról készült részleteket jobban szemügyre vesszük, akkor már más a helyzet.

Ugyanis egy croissant alakú, különleges objektum rajzolódik ki előttünk. A szkeptikusok szerint csak valamiféle aszteroida lehetett, ám ez esetben ilyen közel a felszínhez be kellett volna csapódnia, vagy egy robbanás keretében a földre hullania.

Sem hangrobbanás nem volt, sem maradványok. Pedig az önjelölt meteorit vadászok ellepték az eset után a környéket, hátha a nyomára akadnak, azonban még csak egy krátert sem találtak.

Ekkor vetődött fel, hogy e képen látható valami talán nem is meteor volt. Se nem állat, ugyanis ilyen alakú és méretű állat nem ismert.

Inkább tűnik egy a légkörbe belép űrhajónak, azonban a NASA-nak semmilyen eszközének nem volt "semmilyen dolga" abban a térségben.

Az eset ugyanis Máltán történt, ott készítették ezeket a fotókat, miután kiszúrták, hogy van valami az égen.

A területen nagyon gyakran tiszta és fényes az égbolt, ezért több ezer kilométerre ellátni, így nehéz megbecsülni, milyen messze lehetette ez a valami, és hogy mekkora leghyen, de az előzetes becslések szerint jókoradarab valami volt.

Ha valóban meteorit lett volna, akkor még a tengerbe csapódva is hullámokat kelthetett volna, és el kellett volna kezdenie nagyon erősen izzani,amire mindenki felfigyel.

Az izzás a tárgy körül jól látható, ebből arra következtetnek egyes ufó kutatók, hogy az objektum valójában egy a föld légkörébe belépő, szabadeső manővert végző repülő korong nem sokkal azelőtt, hogy bekapcsolná álcázó rendszerét, és eltűnne a kíváncsi szemek elől.

A szemtanúk közül többen is látták a jelenséget, de nem mindenki volt róla meggyőződve, hogy pontosan mit is lát.

A beszámolók szerint 15 percen át volt jelen az égen, lassú szabadesést produkált, majd 15 perc elteltével egyszerűen eltűnt az óceán felett.

Korábban már több elméletet vetette fel, hogy hatalmas idegenek bázisok lehetnek az óceánok mélyén, az óceáni aljzatba ágyazva.

Talán az ehhez hasonló azonosítatlan tárgyak is az óceán vízfelszíne alá rejtőznek el, és onnan is jönnek elő, vagy a Föld körüli pályáról lépnek be a légkörbe.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 218424





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet