Egy fú 40 évvel korábbi emlékei előző életéből: itt a bizonyíték, amit senki sem tud cáfolni

2023. július 16., vasárnap




Norma Macaulay, az egyedülálló kétgyermekes anya kisebbik fia, az ötéves Cameron, évek óta az előző életéről mesél mindenkinek. Gus Taylor pedig kiskora óta azt vallja, hogy ő a nagyapja reinkarnációja. 

A kisfiú ugyanis fényképeket ismer fel, és olyan élményeket mesél el, amelyekről sehonnan sem tudhat. 

Ráadásul mindkét fiú azt állítja, hogy egy lyukon át jöttek ebbe a világba.

A Pew kutatóközpont 2010-ben készült, több mint 230 országot átfogó felmérése szerint 1 milliárd hindu és közel 500 millió buddhista él a Földön. Vagyis az emberiség egy jelentős része, több, mint egymilliárd ember hiszi, hogy jelenlegi élete nem az első és nem is az utolsó.

Hiszi, hogy jelenlegi születésének, az új megtestesülésnek legfőbb feladata a fejlődés, és addig újra és újra lehetőséget kap, amíg el nem éri azt a szellemi síkot, amely egy új dimenzióban való létezés kapuját nyitja meg.

A történeteket a szülők először csak kitalációnak hitték. A gyerek élénk fantáziájának tudták be. Egy idő után azonban ezek a beszámolók nem szűntek meg, sőt, egyre részletesebbekké váltak. Ekkor döntöttek úgy, hogy kutakodni kezdenek az ügyben.

A megnevezett szigeten aztán megtalálták azt a házat, amelyre pontosan ráillett a kisgyerek leírása, valamint a család még életben lévő tagját - a kisfiú nővérét is.

A kisfiút később szembesítették szülei saját igazával. Elvitték a házhoz. A beszámolók szerint -rettenetesen megrázta a ház látványa, amely akkorra már siralmas állapotban volt. Magába zárkózott és hosszú ideig küzdött az élmény feldolgozásával.

Minden embernek saját magának kellenne eldöntenie, hogy miben hisz.. 

Ergo nem kell itt véres vittákba szállni,hogy most a Istenes dolognak van valóság alapja (Menny,Pokol,

Tisztítótűz) vagy éppen a reinkarnáció az igaz. Mert igazából,ezt idő előtt úgysem tudjuk meg...

OSZD MEG másokkal is!

reinkarnáció lélekvándorlás


Megtekintések száma: 232436





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet