Egy haldokló nő elmesélte, hogy találkozott Jézussal a halálos ágyán

2016. december 3., szombat




Vihar és tűz támadt, hirtelen pedig megjelent a haldokló nő előtt Isten fia. Megdöbbentő, halál előtti önvallomás.

Hihetetlen dolgok tudnak történni az emberrel a halál mezsgyéjén. Nem egyszer számoltak be róla haldokló betegek, hogy rég elhunyt szeretteik ültek az ágyuk mellett, mielőtt elérte őket a vég.

Bizonyítékok a túlvilág létezésére

Döbbenetes önvallomások minden évben előkerülnek, és talán te is tudsz olyan embert az ismerőseid körében, aki átélt, vagy hallott hasonló történeteket.

Ezek a történetek bár megkérdőjelezhetőek lennének, sokszor olyan információkat tartalmaznak, amik egyértelműen a valóságtartalmukat bizonyítják, így egyfajta bizonyítékként is el szoktál fogadni a túlvilág létezésére őket.

Más kultúrákban, a régi időkben is úgy tartották, hogy aki közel érzi a halált, és már a túlvilág kapujában van, fogékonyabb belelátni abba a világba, melyben a halottak uralkodnak, és ami az élők számára láthatatlan.

A nő, aki találkozott Jézussal

Egy nő most azt állítja, hogy halálos ágyán, miközben egy éhen kívüli terhesség komplikációi miatt haldoklott, találkozott Jézussal.

Az elképesztő történetet annyira megdöbbentően részletesen tudta elmesélni, hogy sokan az első perctől fogva nem kételkednek a szavaiban. A nő babát várt, azonban a baba áldás hamarosan rémálomba csapott át, amikor kiderült, hogy méhen kívüli a terhesség.

Az ilyenkor elvégzendő műtét közben azonban súlyos komplikációk léptek fel, amelynek következtében életveszélybe került. A rengeteg vérveszteség miatt a nő haldoklani kezdett, élet és halál között lebegett.

Ekkor különös víziók kezdték el a hatalmukba keríteni, és elmondása szerint találkozott az Isten fiával.

Vihar, és tűz támadt, majd a füstből előbukkant Jézus. A nő tudta, hogy ő az. Nem azért, mert megmondta neki, hanem mert legbelül érezte. Mintha Jézus telepatikusan kommunikált volna vele.

Hihetetlen élmény

Fényt látott a szoba egyik sarkában, és onnan jött ki egy különös alak, aki maga Jézus volt. Elmondása szerint a szájában érezte a halál ízét, ami különös élmény volt.

Úgy érezte, hogy kezdi elhagyni a testét, és egyre könnyebbnek érzi magát. Ekkor kezdett tudatosulni benne, hogy valószínűleg meg fog halni, és hamarosan átlép a túlvilágra Jézussal.

Jézus alakja misztikus volt. A nő nem látta az arcát, és a teste is fehéren világított, és gáz jellegű volt, mintha egy kísértet lenne. Alig négy percre volt a haláltól az orvosok szerint, akik végül sikeresen elvégezték rajta a műtétet, de a babát sajnálatos módon elvesztette.

Az ilyen történeteknél mindig elgondolkodik az ember, hogy miért akart Jézus üzenni. vagy talán nem is üzenni akart, csak elkísérni minden élőt a túlvilágra, a halála pillanatában?

Az ilyen, és az ehhez hasonló történetek keltik az emberben azt a reményt, hogy talán nem ér véget minden a halállal, és még az igazi élet az elmúlás után kezdődik.

paranormál túlvilág vallás jézus isten


Megtekintések száma: 61999





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet