Egy halott ember lelke követte a családot: videó is készült róla!

2017. szeptember 26., kedd




Egy család biztonsági kamerát szereltetett fel, mert démoni jelenségeket véltek látni. Amit a kamera felvételén láttak később visszanézve azt, az igazán velőtrázó volt.

Nagyon ijesztő történetről számoltak be nemrég. Egy család szokatlan dolgokat tapasztalt a házuk körül, ezért elhatározták, hogy egy biztonsági kamerát állítanak fel a háznál.

Az elmondásuk szerint gyakran azt érezték, hogy valaki, vagy valakik figyelik őket. Mintha állandóan velük lett volna valaki rejtélyes alak.

Azonnal arra gondoltak, hogy talán rablók, vagy betörők figyelik őket, hogy majd egy óvatlan pillanatban kirabolják a házat, ezért kamerát szereltettek fel a ház oldalára.

A kamera 24 órán át rögzítette a nyersanyagot, amit később eltárolt, és utólag vissza lehetett nézni.

Amikor az egyik ilyen archív felvételt a család visszanézte, hátborzongató dolog tárult a szemük elé

Egy titokzatos, áttetsző, szellemszerű alak követte ugyanis őket, miközben a ház felé sétáltak.

Nem egyértelmű, hogy pontosan hol is készülhetett a felvétel, de annyi bizonyos, hogy valahol Spanyolországban.

A család ekkor sejtette igazán, hogy valójában nem élő emberek által voltak megfigyelve, hanem egy, vagy több túlvilági entitás által.

Gyakran érezték a tarkójukba fúródó ismeretlen eredetű tekintetet, de nem gondolták volna, hogy halottak vannak a közelükben.

A videót már százezren is látták, és rengeteg komment érkezett, melyben a videón látottakat próbálják megfejteni.

A legtöbben most még a szkeptikusok között is kizárják az optikai illúzió lehetőségét, de nem tudnak magyarázattal szolgálni a látottakra.

Sokak szerint tényleg létezik a túlvilág, és a halottak lelkei démoni vagy szellemi alakban időnként átjárnak az élők világába, de olyanok is akadnak, akik itt ragadnak a két világ határán.

Hogy miért van a család életében jelen ez a titokzatos entitás, nem tudni, de állítólag már felvették több médiummal is a kapcsolatot, akik talán pontot tudnak majd az ügy végére tenni.

Valószínűleg még egy pappal is megáldatják az egész épületet, hátha végleg megszabadulhatnak a jelenségtől.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál szellem túlvilág összeesküvés bizarr ijesztő démonok démon


Megtekintések száma: 118921





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet