Egy halott munkás szellemének arca jelent meg egy elhagyatott alagútban

2023. február 19., vasárnap




Mindenki csak találgatja, pontosan mi is látható a felvételen.

A Worcestershire vidékén található Kidderminster melletti elhagyatott, ódon alagútrendszerről rengeteg legenda kering. Többek között az, hogy az egykori építőmunkások még most is jelen vannak odalenn.

Ugyanis a helyiek gyakran számolnak be titokzatos, az alagutak mélyéről jövő hangokról. Ezek van, hogy egy emberi beszédre emlékeztetnek, de volt olyan is, amikor szerszámok hangjait vélték felfedezni a csönd szaggatta kísérteties vidéken.

A 30 éves Antohny Mark a végére akart járni ezeknek a városi legendáknak, és be akarta bizonyítani egyszer, s mindenkorra, hogy van alapja ezeknek az érdekes és egyben hátborzongató beszámolóknak.

Azonban amire rátalált, az még az ő legvadabb képzeletét is felülmúlta, és alaposan megijesztette.

A titokzatos, és egyben tényleg nagyon kísérteties alagutakat a második világháborúban is használták. Anthony odalenn nem hallott semmilyen hangot, és nem tapasztalt szokatlan dolgokat.

Amikor azonban hazaérve utólag visszanézte a felvételeket, majdnem dobott egy hátast az ijedtségről. Egy szellemszerű arc rajzolódott ki ugyanis a kamera előtt, közvetlenül előtte.

Hogy kié lehetett az arc, azt nem tudta megmondani, azonban némi kutakodás után, átnyálazva a város levéltárát rájött arra, hogy valószínűleg az egyik alagúton dolgozó építőmunkás szellemének kísérteties alakja lehetett, mely megmutatkozott a kamera előtt.

Akkor és ott a helyszínen semmit nem vett észre belőle, feltehetőleg csak a kamerák lencséi számára lett látható utólag a jelenség.

Állítólag az alagút adott részén, ahol a férfi járt, hat rejtélyes haláleset is történt, de ezt a helyiek nem mindegyike erősítette meg.

Bármi is látható a titokzatos felvételen, sokak szerint ez egyértelmű bizonyíték arra, hogy létezik túlvilág. Mellesleg Anthony szülei annak idején meghaltak, és azért lépett a paranormális kutatói pályára, mert bizonyosságot akar arra vonatkozóan, hogy várja valami a szüleit a halál után.

paranormál kísértet szellem szellemek túlvilág kísértetek ijesztő


Megtekintések száma: 116416





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet