Egy hivatalos CIA jelentés 23 az idegenek által kővé dermesztett katonáról, és egy földönkívüliekkel való összecsapásról ír?

2023. május 17., szerda




Egy korábban titkosított CIA jelentés látott napvilágot, melyben egy fegyveres összecsapásról írnak, melyek emberek és földönkívüliek között történt meg.

Legalábbis ezt állítja számtalan forrás egy szibériai eset kapcsán, melyet ez a szóban forgó jelentés is említ.

Az eset korábban lett sok-sok évre titkosítva, azonban nemrégiben feloldották, és kiszivárogtak az ezzel az üggyel kapcsolatos információk, melyek egy halálos kimenetelű csatát rajzolna ki előzzünk.

Az incidens következtében egy kisebb hadsereg támadt rá egy idegen civilizációra, majd 23 katona dermedt kővé a visszavágás során. A teljese jelentés a CIA online archívumában el is olvasható teljes terjedelmében.

A jelentés szerint Szibériában állomásozó katonák vettek észre egy korong alakú tárgyat lebegni közvetlenül a fejük felett. A katonák azonnal veszélyhelyzetet éreztek, és azonnal tüzet is nyitottak erre a korong alakú fémes tárgyra.

Különféle kézifegyverekkel, és nehéztüzérségi ágyúkkal bombázták, mire sikerült kilőni, és a fénylő diszkosz lezuhant a közeli vidéken.

Ami azonban ezután, a helyszínre éve történt, az teljességgel megmagyarázhatatlan, és a jelentés sem tér ki arra, hogy támpontot adjon...

Az űrhajóból 5 nagy méretű, humanoid lény lépett elő, majd speciális fegyvereikkel tüzet nyitottak a katonákra, akik azonnal kővé dermedtek. 23 katona változott így át, akik később életüket is vesztettek. Mindösszesen két túlélő maradt, akik végigkövették az eseményeket.

Az ő beszámolójukból tudjuk, hogy az esemény valóban megtörténhetett. Az incidens néhány évtizeddel ezelőtt történt, és egy Ukrán újságcikk is foglalkozott a témával.

Ott azt is leírták, hogy annak idején az esettel még a KGB is mélyrehatóan foglalkozott, mivel fel akarták göngyölíteni az ügyet.

Hogy pontosan, hogy jutott a CIA kezére ez a titkos jelentés, az nem teljesen tiszta. Egyes sejtések szerint a CIA már rég tudott róla, mivel voltak téglák akkoriban a KGB berkein belül, Mások viszont úgy vélik, hogy a KGB valójában egy alku keretében nyújtotta át a dokumentumokat, cserébe a Roswell-aktáért.

Az egész egy nagyon vaskos, 250 oldalas dosszié. Ha valamit, akkor ezt igazán komolyan vehették a titkosszolgálatok mindkét fél részéről, ami több érdekes dolgot felvet, önmagában például azt, hogy az ufójelenség valós lehet.

Arról nincsenek információk, hogy az egykori túlélőkkel mi lett, és hogy napjainkban élnek-e még, de nagy a valószínűsége, hogy a kormányzat megtette annak idején a szükséges lépéseket, hogy ezek az emberek hallgassanak.

Hiszen a hallgatás minden pénzt megért akkoriban, amikor az emberiség idegei amúgy is pattanásig voltak feszülve. Már csak az hiányzott, hogy kiderüljön az, hogy földönkívüliek röpködnek az emberek feje felett...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés cia


Megtekintések száma: 82068





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet