Egy illuminátus kártyajáték jósolta meg a szeptember 11-i terrortámadást, és Diana hercegnő halálát?

2017. március 2., csütörtök




A 20 éve készült kártyák között van olyan is, ami Donald Trump elnöklését már jó előre megjósolhatta. Véletlen? Vagy az illuminátusok irányítják a fél világot?

Létezik egy nagyon rejtélyes kártyajáték, mely az "Illuminati: The Game of Conspiracy" - azaz Illuminátusok: Az összeesküvés játéka - nevet kapta.

Ez önmagában még aligha lenne említésre méltó, az azonban már igen, hogy ez a különleges kártyajáték 1995-ben készült el, és rengeteg olyan eseményt megjósolt, melyek végül csak hosszú évekkel, évtizedekkel később váltak valóra.

A kártyajáték egyes lapjai ugyanis konkrét eseményeket láttak előre. Legalábbis nincs más magyarázat a kísérteties - és nem belemagyarázott - hasonlóságokba.

Hogy milyen jóslatok váltak eddig valóra? Többek között Diana hercegnő halála, vagy a 2001. szeptember 11-én bekövetkezett terrortámadás.

De még magát Donald Trumpnak a megválasztását is előre tudhatták a kártyajáték készítői, hiszen van egy rá utaló kártya is. Mindez sokak szerint nem lehet véletlen, pláne egyetlen kártyajátékon belül.

De a nagy kérdés, hogy vajon honnan tudhatták azt, hogy mi fog történni a jövőben? Talán mert mindent ők irányítottak az elmúlt évszázadok során, már ami a világ eseményeit illeti?

A játékhoz köthető legfőbb személy maga a játék főtervezője, Steve Jackson, aki úgy tűnik nagyon előre látta a jövőt.

Túlságosan is előre, ugyanis vannak olyan kártyalapok, melyek még be nem teljesült jóslatokat tartogatnak. Ilyen lehet Trump meggyilkolásának egyik momentuma.

Az egyik kártyalap ugyanis azt sejteti, hogy a frissen megválasztott amerikai elnök ellen merényletet fognak majd elkövetni a jövőben.

Mindez azért következhet be, mert Trump nem csak a világ nagy vezetőinek útjában áll, hanem Amerika háttérkormányának is. Egy kiiktatandó elem mely nem hajlandó parancsot követni, ezért veszélyes lehet a hatalomra nézve.

Az illuminátusok egy enyhén sátánista kultusszal követték a világ eseményeit, és próbálták a maguk képére formálni, amikor szükség volt rá. A 2008-as nagy világválság, a hidegháborúk, a világháborúk, vagy a Római birodalom bukása mind az ő művük volt.

A Trumppal kapcsolatos kártyán egyébként ez áll pontosan: "Bárhol, bármikor le tudnak puffantani a mesterlövészeink... Legyen szép napod!".

Az ironikus, és fekete humorral megszórt üzenet lehet a jövőben elkövetett, Trump elleni merénylet elhintése?

Meglátjuk, mindenesetre Trump mostanában valóban sok ember és állam tyúkszemére lépett rá, és valóban ne nagyon követ semmiféle protokollt, mint amit eddig minden amerikai elnöktől megszokhattunk.

Hogy a kártyajáték készítője hogyan juthatott ilyen formációkhoz, jövendölésekhez, azt nem tudni.

Egyesek szerint ő maga is az illuminátus egy tagja, azonban nem nyilatkozik semmit az ügyben - nem is tehetne mást, hiszen az illuminátusból nem lehet kilépni, csak meghalni.

összeesküvés új világrend illuminátusok világhatalom elit


Megtekintések száma: 31934





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet