Egy kisfiú szelleme figyel egy fa tetejéről!

2016. szeptember 24., szombat




Egy kisfiú szellemének kísérteties sziluettje bukkan fel egy Floridában készített fényképen. A halott gyermek visszajár kísérteni a környékre? Valamiért nem tud elszakadni az élők világától?

Új, Floridából származó fénykép borzolja a kedélyeket az interneten. A felvételen fa lombjai között ülő, onnan figyelő szellemalak árnya tűnik fel.

Pillanatkép egy kisfiú szelleméről, vagy pusztán illúzió, a szem megcsalatkozása?

Riasztó rémalak a fán

Egy arra járó turistacsoport egyik tagja készítette azt a fényképet a St. Augustine temető egyik fájáról, melyen ez furcsa entitás látható.

A kóborló szellem alakja egyértelműen kivehető, sokak szerint még az arca is jól látszik. Egészen biztosan egy gyermek kísértetéről lehet szó, aki a fa által vetett sötétben figyelte az élőket.

A temetőben korábban is észleltek már szokatlan dolgokat. Az arra járók gyakran számoltak már be arról, hogy úgy érezték, hogy valaki figyeli őket, és hogy nincsenek biztonságban.

Mások fényképeket készítettek itt, és a fényes nappal készült felvételeken szokatlan, oda nem illő foltokat fedeztek fel, melyet nem lehetett a fényképezőgép hibájával magyarázni.

A kis James P. Morgan szelleme

Azok szerint, akik látták a fotót, és ismerik a temetőbe járó családokat, illetve a temető „lakóinak” történetét, azt állítják, hogy sejtik, ki is lehet a gyermeteg szellemalak a képen.

A rossz nyelvek szerint egy bizonyos James P. Morgan, egy alig öt éves kisfiú halt meg pontosan azon a helyen, jónéhány évvel ezelőtt.

A kisfiú egy baleset következtében leesett a temető egyik fájáról, majd meghalt.

Éppen ebben a temetőben helyezték végső nyugalomra, sírköve pedig nem is áll messze attól a fától, ahol most ezt a rejtélyes túlvilági alakot kiszúrták.

Azok, akik ismerik a gyermek történetét, és látták a képet, szinte biztosak benne, hogy az alak arcvonásai a néhai kis James-t idézik fel.

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek


Megtekintések száma: 53932





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet