Egy matematikus szerint a rejtélyesen eltűnt MH370-es járat sértetlen!

2017. március 28., kedd




Goong Chen azt állítja, hogy a néhány éve eltűnt maláj gépnek semmi baja, és teljesen érintetlen.

A Malaysia Airlines MH370-es járata még 2014-ben zuhant le. Pontosabban eltűnt mert azóta sem derült ki egyértelműen, hogy mi lett vele, így korai lenen még mindig azt mondani, hogy megsemmisült, vagy akárhová is lezuhant volna, hiszen rengeteg elmélet létezik arra vonatkozóan, hogy miért nem találták végül mega roncsokat.

Felbukkantak ugyan maradványok, de ezekről nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy valóban az elveszett járat darabjairól van-e szó, vagy egy másik gépről.

Most egy matematikus, Goong Chen állítja azt, hogy számításai alapján az eltűnt járat sértetlen.

A férfi komolyan vetet az ügyet, és előállított egy olyan hipotézist, melyet megpróbált matematikailag bizonyítani. És sikerült is neki. Ez azt jelenti, hogy az elmélete megtörténhet és ugyanúgy zajlana le, ahogyan ő kiszámolta, elvégre a matematikai számítások nem hazudnak.

Goong Chen számításai szerint a Boeing típusú gép 90 fokos szögben merőlegesen csapódott bele az óceánba, így sértetlen maradt, és nem roncsolódott a gép külseje, nem szakadtak róla le nagyobb darabok.

Ez a matematikus szerint megmagyarázza, hogy miért nem találtak törmeléket, vagy olajat, miután 239 emberrel a fedélzetén lezuhant.

Egyelőre nincs bizonyíték rá, hogy vertikális zuhanórepülésbe kezdett volna a gép, de az is igaz ugyanakkor, hogy megszakadt vele minden kapcsolat, így nem tudni, hogy mit csinálhatott a gép, de a repülési adatok tanulsága szerint még több órán át a levegőben tartózkodhatott, ezalatt pedig végül elképzelhető, hogy valami miatt egy vertikális manőverbe kezdett, melynek végén az óceánba csapódott.

Ráadásul Goong Chen azt mondja: bizonyítékokkal alá tudja támasztani az elméletét.

A szimulációs modellek - melyeket számítógépeken is többször elvégeztetett azt mutatták, hogy az MH370-es járat az óceánba zuhanórepülésben zuhant.

A függőleges vízbezuhanás okozhatta a legkisebb ellenállást, és ezzel talán tisztában lehetett a pilóta, aki utolsó reményként, dupla vagy semmi alapon megpróbálkozott az egésszel.

Ebben az esetben még az sem zárható ki, hogy még a szárnyak sem váltak volna le a gépről, mások viszont azt mondják, hogy a szárnyak a gép törzsétől ugyan elváltak volna, de nagyjából azonos helyen süllyedtek le az óceán fenekére.

Az eltűnt gépet még ma is keresik, és továbbra is csak találgatások vannak arról, hogy mi is történhetett a fedélzeten, vagy a géppel...

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatan


Megtekintések száma: 83481





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet