Egy michigani anyukát börtönbe zártak, mert nem volt hajlandó beoltatni a gyerekét!

2017. október 6., péntek




A gyógyszeripar vaslobbija új szintre emelkedett? Kötelező oltás a világon mindenkinek, ha nem, akkor pedig bezáratlan minket!

Döbbenetes, sokak szerint vérlázító szintre lépett a külföldi gyógyszeripar lobbi. A vakcinagyárak gépezete nem tűri azt, ha valakik ellenszegül, és megkérdőjelezi az oltások fontosságát, az egészségre gyakorolt hatásukat.

Még akkor sem, ha manapság egyre több vakcináról derül ki korábbi statisztikák alapján, hogy nem biztonságosak.

Sőt, olyan oltások is forgalomba kerültek, melyek emberéletek tucatjainak halálát okozták, gondoljunk csak a Gardasil botrányra, melyet zavarodottan próbálnak a szőnyeg alá söpörni.

Rebecca Bredow mindössze abban volt hibás, hogy nem akarta a gyermekét kötelező oltásoknak alávetni, mert tudta, hogyan is működik a gyógyszeripar, és milyen mocskos titkokat rejtenek.

Azonban ezt az egészségügyi halálgépezet nem nézte jó szemmel, még annak ellenére sem, hogy az UAS-ban lehetőség van vallási meggyőződésre hivatkozva kikerülni a kötelező oltások beadását.

Nem ez az első ilyesmi húzási a gyógyszerlobbinak, gondoljunk bele egy korábbi esetre, ahol a halálos kemoterápiát akarták ráerőszakolni egy gyermekre. 

Ezek az esetek ugyanis átvilágítanak arra, hogy nincs is szükség sok esetben az oltásokra, vagy bizonyos kezelésekre. Ez pedig árt az üzletnek, mert egyre több ember szemét nyitja fel.

Mivel a 9 éves fiától megtagadta az oltást, ezrét rászállt az exférje, és más hatósági személyek is.

Természetesen hamar börtönbe is záratták, azonban az anya kitartott. Akkor is azt állította, hogy inkább ül, minthogy feladja az elvei.

Elmondta azt is, hogy elég tanultnak érzi magát, és rendkívül jól beleásta már magát a témába, hogy tudja, milyen piszkos módszerekkel működik a gyógyszeripar és a vakcinapiac.

Vajon ez egy precedens ügy? Idővel mindenkivel így fognak eljárni, aki megkérdőjelezi a "tévedhetetlen" fehér köpenyeseket?

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen egészség életmód gyógyszerlobbi oltások vakcinák


Megtekintések száma: 157619





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet