Egy mumifikálódott ujjdarabka fedheti fel a Földön élt óriások létét

2017. május 7., vasárnap




Megdönthetetlen bizonyítéka lehet annak, hogy egykoron a nefilimek valóban uralták a bolygót.

Egy régebben megtalált egyiptomi lelet fedheti fel a Földön egykoron élt óriások titkát? Egyúttal ez lehetne a megdönthetetlen bizonyíték létükre.

A nefilimekként emlegetett lények 3-4 méter magasak is lettek, egyesek szerint voltak olyan kolóniáik itt a Földön, melye még magasabbak voltak.

Egy bizonyos Gregor Spörri 1988-ban azzal sokkolta a sajtót, hogy sikerült feltotóznia valamit, ami bizonyítékul szolgálhat az emberiség múltjával kapcsolatban pár megdöbbentő dologra.

Egy hatalmas, gigantikus lényről származó, jó állapotban konzerválódott ujjról volt szó.

A lelet egy illegális ügyleteket lebonyolító sírrablóé volt. A szóban forgó leletre pedig Egyiptomban bukkant rá, de Gregor nem tudta megkaparintani, ezért csupán egy fényképet készített róla, mert csak ennyit engedett neki az illető sírrabló.

Ugyanakkor pluszban lencsevégre kaphatta a röntgentfelvételt is, amit a kairói kórházban készítettek a hatvanas években a testrészről. Ezen még a hivatalos pecsét is látható volt.

Az ujj tényleg hatalmas volt, és már akkor sokakat érdekelt az egész ügy, mivel rengetegen a nefilimek első bizonyítékát sejtették az ujjban.

A szóban forgó testrész ugyanis 28 centiméter hosszú volt, és bárki, vagy bármi ujja is volt, annak legalább 6-7 méter magasnak kellett lennie. Ekkora mutánst még a magas növésű emberek között sem ismert az írott történelem.

Az ujjat állítólag 1960-ban találta a sírrabló eredetileg, Kairótól északkeletre.

Rengeteg teória látott napvilágot arról, hogy maga az ujj mié lehetett pontosan,d e a legtöbben arra gyanakodnak, hogy egy igazi nefilimé. Az ujj dohos volt, és még mindig mutatkoztak bomlás jelei, de nagyon jól mumifikálódott.

Az sem kizárt, hogy talán egy Egyiptom-szerte tisztelt igazi isten ujja lehetett, amikről tudjuk, hogy valójában földönkívüliek voltak.

Az utóbbi pár száz évben igen jelentős mennyiségű, nagyjából 1000 tárgyi lelet került elő csak Amerikában, az ősi óriásokhoz kapcsolódóan.

Ősi Egyiptomban talált hieroglifák, Indiában előkerült sziklafestmények, afrikai barlangrajzok egyöntetűen tanúsítanak valamit, amit csak úgy neveznek: az óriások faja, vagy nefilimek.

Ezek a leletek azonban mind a mai napit el vannak dugva a világ elől, különféle okokból, melyekről egy korábbi cikkben már beszámoltunk.

A tudománynak egyszerűen nem lenne érdeke, hogy ezek a leletek előkerülve, mintegy felkavarják az emberi történelem idővonalának lagymatag állóvizét...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek óriások ősi tudás nefilimek rejtélyes tiltott régészet


Megtekintések száma: 48793





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet