Egy néhai páciens szelleme jelent meg egy 15 éve bezárt elmegyógyintézet ablakában

2016. április 4., hétfő




A közel két évtizede elhagyott elmegyógyintézetről készített ijesztő fényképen egy kísérteties alak látható, amint az ablakban áll.

Egy arra járó fotós készítette a hátborzongató képet, melyen egy túlvilági alak látható. A 15 éve nem látogatott, és így nem is üzemelő elmegyógyintézetben korábban a II. világháborúban egyfajta börtöntáborként is funkcionált, ahol német katonákat tartottak fogva.

Nem egy feljegyzés számolt be arról, hogy az itteni foglyokat kegyetlen kínzásoknak, bizarr kísérleteknek tették ki.

A Walesben található komplexum mára már üres, elhagyatott. Csak önjelölt szellemvadászok, hobbifotósok látogatják a környéket.

A világháború után egyfajta általános elmegyógyintézetként működött. Páciensek tucatjain végeztek lobotómiát, hogy így gyógyítsák az alkoholizmusukat vagy depressziójukat.

kisertet-az-elmegyogyintezet-ablakaban-2

A kísérteties filmet egy bizonyos Adam Smith készítette, aki hobbi fotósként épp a környéket járta és kattintgatott. Azt mondta, hogy a fotózás pillanatában nem látott semmit az ablakban, de nem is kifejezetten az ablakokat figyelte, hanem hogy jó szögből sikerüljön megörökítenie az épületet.

A fotón egy eltorzult arcú, homályos alak képe volt kivehető, amint az egyik belső szobában áll és az ablak felé tekint egyenesen a fotósra. Talán egy néhai páciens szelleme?

Vagy puszta illúzió?

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek


Megtekintések száma: 17227





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet