Egy olasz ördögűző szerint közel van a végítélet!

2017. szeptember 21., csütörtök




Elmondása szerint megbízható információi vannak arról, hogy a világ, melyben élünk, hamarosan véget ér abban a formájában, ahogyan ismerjük.

Egyre közelebb lehet a végítélet: állítják sokan. Azonban míg az emberek félelme sokszor lehet alaptalan, addig a Vatikán emberei is azt érzik, hogy valami közeleg.

A Vatikánon belül ugyanis a belső források szerint egyre többször kerül terítékre a végítélet, és annak vészes közelsége.

Nemrégiben a Vatikán egyik szóvivője beszélt arról, hogy a világnak a jelenlegi formájában véget kellene vetni, és az emberiség létszáma sokkal kontrollálhatóbb lenne, ha kevesebben lennénk a bolygón, mely csoportot egy világkormány által tudnának befolyásolni.

Sokak szerint ez nem más, mint az Új világrend víziójának előrevetítése.

Most a Vatikán egy ördögűzője is azt állítja, hogy közel van az ismert világvége, de egyáltalán nem olyan lesz, mint amilyennek a legtöbb ember elképzeli.

Don Antonio Mattatelli úgy véli, nem a Föld pusztulásával fog ez az egész kataklizma járni.

Az ördögűző elmondta, hogy elemi gonosz erőket érez keleten. Szerinte Észak-Koreának, és annak őrült diktátorának, Kim Dzsongunnal hatalmas szerepe lesz abban, hogy egy mindent elsöprő világégés jöjjön, mely elpusztíthatja az emberi civilizációnkat.

Való igaz, hogy a helyzet jelenleg pattanásig feszült. Lényegében bármelyik pillanatban kirobbanhat a háború, mely egy harmadik világháborúba torkollhat.

Mattatelli szerint a világban uralkodó és zajló állapotok, és az egyre keletkező természeti katasztrófák, hatalmas földrengések mind Isten haragját jelzik, és az elkövetkező végítéletet.

Szerinte az a legszomorúbb az egészben, hogy a természeti katasztrófákon kívül minden más kataklizmát - mely jó eséllyel elsöpörhet minket - megakadályozhattunk volna, de az emberi természet gyarló, és nem voltunk képesek felnőni, saját árnyékunkban lépdelünk.

Az ördögűző elmondta, hogy csak úgy odázhatjuk el a végítéletet, hogy minden az emberi természetből eredő gonoszságot megszüntetünk, így a belőlünk és tevékenységünkből eredő veszélyeket elháríthatjuk.

Így is vészesen robogunk a megsemmisülés felé, de legalább lehet esélyünk túlélni.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés vatikán világvége ördögűző kataklizma végidők


Megtekintések száma: 101143





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet