Egy orosz csillaggyermek: az egyiptomi Szfinx földönkívüli üzenet az emberiségnek?

2023. szeptember 26., kedd




A világ egyik legokosabb embere megdöbbentő dolgokat állít. Szerint ez megváltoztathatja az egész világot!

Lehetséges, hogy a gízai nagy szfinx rejtheti az emberiség történetének végső titkát, és az élet megváltoztatásához szükséges kulcsot?

Ezt állítja a legokosabb orosz fiatal, aki azt mondja, hogy Az univerzum titka az, amit elrejtettek az egykori építők a műalkotásban.

Mint ismeretes, a szfinxet nagyon rég építették, több ezer évvel ezelőtt, azonban a tudósok vízlerakódás nyomait és eróziótól származó kopásokat találtak a felszínén.

Ez pedig az eddigi információknak teljesen ellentmondó, szenzációs felfedezésre mutattak rá: mégpedig arra, hogy a szfinx kora jóval régebbi lehet.

Ezt ugyan a főleg egyiptomi származású, muzulmán vallású régészek a hitük miatt nem ismerték el, de több független kutató és geológus tanúsította, hogy a szfinx külső részét több EZER éven át víz érte.

A terület nagyon régóta sivatagos, azt megelőzően lephette el nagy mennyiségű víz, és azt megelőzően épülhetett.

Sokak szerint ez egyben az ősi özönvízre is bizonyíték lehet, bár a Biblia leírása szerint nem tartott az özönvíz ilyen hosszú ideig, de az özönvíz hatására talán vizes vidékek alakultak ki, és a szfinxet is sokági víz boríthatta, mire a terület újra kiszáradt.

Boriska Kipriyanovich hihetetlenül okos, és elképesztően kimagasló intelligenciával rendelkezik.

Szerinte a szfinxben lehet elrejtve az emberiség múltjának sötét titka, és a szfinx belül valójában üreges. Még azt is elmondta, hogyan lehetne felnyitni, és bejutni a belsejébe.

Szerinte ugyanis a szfinx fülei alatt található egyfajta ősi technológián alapuló zárszerkezet.

"Ha kinyílik a szfinx, az emberiség élete meg fog változni" - állítja.

Hogy mi is fog pontosan történni, azt nem árulta el, és erről mindenki csak találgat. Egyesek szerint spirituális megvilágosodás fog végbemenni, mások szerint egy olyan szerkezetet találnak a szfinx belsejében, ami a Föld problémáit fogja orvosolni.

Az egyiptomi kormány azonban tagadja, hogy lenne bármiféle zárszerkezet a szfinx füle alatt, és megtiltanak minden kutatást, ami a szfinx rongálásával, sérülésével járhat.

OSZD MEG másokkal is! 

rejtély rejtélyek bizarr egyiptom szfinx ősi civilizáció ősi technológia


Megtekintések száma: 407531





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet