Egy videó bizonyíthatja, hogy az űrállomáson készült felvételek hamisak?

2017. május 8., hétfő




A NASA valóban lebukott?

A NASA-nál talán semmi sem az, aminek látszik, és minden, amit mondanak, az nettó hazugság?

Nem tudni, de ezt állítják nagyon sokan az alapján a videó alapján, melyben valami egészen elképesztő dologra figyelnek fel a háttérben.

A szóban forgó felvétel valós, és eredetileg akkor készítették, amikor az idősebb George Bush, volt amerikai elnök meglátogatta a NASA egyik főhadiszállását.

A felvételen az látszik, hogy épp betolják az amerikai elnököt, közben mindenki ott lebzsel körülötte.

Azonban nagyon váratlanul érhette a NASA embereit a látogatás, mert egy végzetes bakit követtek el.

A háttérben ugyanis valami nagyon szokatlan tűnik fel. Az egyik kivetítőn ugyanis érdekes helyzetben lehetett látni Tim Peak brit űrhajóst.

Az űrhajós mögött azonban nem az űrállomás volt látható, hanem egy jelölt kék háttér.

Ez nagyon feltűnő volt, mert korábban sosem láttak hasonlót a NASA-nál. A négyzethálóval ellátott bluescreen tipikusan olyan eszköz, azaz kellék, mely filmek forgatásánál elengedhetetlen, amikor odavetítik a hátteret a szereplők mögé.

A tévében is találkozhatunk ilyennel, például az időjárás jelentésben vagy a híradóban, amikor hasonló háttér előtt állnak.

Így azonnal felmerült a kérdés: mit vetítenek Tim Peak mögé?

Kitalált, 3 dimenziós környezet lenne valójában a Nemzetközi Űrállomás? Mi van, ha valójában sohasem küldtek még fel embert az űrbe?

Vagy mi van, ha csak el szeretnének tüntetni valamit a felvételekről egy utólagos kékhátteres rávetítéssel?

A legvadabb összeesküvés elméletek szerint valójában arról lehet szó, hogy a NASA az egész nemzetközi Űrállomást hamisította, és az atmoszférában közlekedő speciális repülőkön idézik elő a súlytalanságot, és a megépített, de Földön lévő űrállomás részleteit utólag vetítik az űrhajósok mögé.

Egy másik elmélet szerint olyasmi dolgok folynak az űrállomás körül, és az asztronauták olyan dolgokat látnak az ablakain tekintve, melyről nem tudhat a világ, és ezért lehet szükség az "utóforgatásokra”.

OSZD MEG másokkal is!

ufók nasa idegenek összeesküvés eltitkolt tények


Megtekintések száma: 86524





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet