Egyértelműen az emberi magzatok DNS maradványai lehetnek az autizmus okozói egyes oltásokban!

2017. július 23., vasárnap




Nem akárki állítja ezt, hanem a Stanford Egyetem tudósa, Dr. Therese Deisher.

Az oltásokról eddig is tudtuk, hogy veszélyesek lehetnek. Nem véletlen, hogy a statisztikák szerint az emberek nagyobb hányada nem oltatná be magát, még a kötelező oltásokkal sem.

Az oltóanyagok hatóanyagai igen összetettek, és olyan dolgokat is tartalmaznak, melyekről meg sem gondolnánk, hogy helyet kaptak bennük.

Legyengített vírusok, sőt, abortált magzatok maradványait, DNS szakaszait is tartalmazzák.

Ezt nem holmi összeesküvés elméletek állítják, hanem több neves kutató, többek között olyanok is, akik maguk is részt vettek egy-egy vakcina kifejlesztésében.

Dr. Theresa Deisher, PhD molekuláris és sejtélettan kutató a Stanford Egyetemen, az első, aki felfedezte a felnőtt szív eredetű őssejtek jelenlétét az oltóanyagban és megállapította, hogy a maradék emberi magzati DNS fragmentumok lehetnek a gyermeki autizmus hátterében.

Ez pedig nem akármilyen veszély. És erről a veszélyről szándékosan nem beszélnek a vakcinagyártók.

"Lehetséges, hogy ezek a szennyező fragmentumok beépülnek a gyermekek genomjába és megzavarják a normál génműködést, ami autista fenotípusokat eredményez." - állítja.

Sokszor azért nem hallani ezekről, mert szándékosan el vannak tusolva, méghozzá különféle áltanulmányok segítségével. Ez azt jelenti, hogy a gyógyszeripar és a vakcinagyártók tanulmányokat rendelkeznek meg pénzért. Ezek a tanulmányok mindig csak a kedvező oltási hatásokról számolnak be, és arra hivatottak, hogy egy-egy oltással kapcsolatban megnyugtassák a közvéleményt.

Döbbenet, hogy az ilyen alig, vagy egyáltalán nem ellenőrzött oltásokat kapják meg a gyerekek kötelezően fiatal korban.

Ennek ellenére - és annak ellenére hogy az oltások legtöbbje érdekes módon a mai napig vita tárgyát képezi a szakemberek között - sok független kutatás is van, melyek fellebbentik a fátylat ezen oltásokról, és azok gyakori hatástalanságáról.

Azonban a hatástalanság egy dolog, és az, hogy valami káros, megint egy dolog.

Az oltások nagy mértékben tartalmaznak abortált magzati DNS-t, ez pedig kapcsolatban van az autizmus kialakulásával is.

Szennyezőanyagként lépnek fel, és mivel a frissen oltott gyermekbe épülnek be, beláthatatlan következményeket okoznak. Ha végérvényeseb bebizonyosodik ez -és sokak szerint 95%-os valószínűséggel be fog - akkor ezen oltásokat már rég be kellett volna szüntetni.

Mégsem így történt, és napjainkban is szinte minden oltásba belekerülnek ezek az anyagok...

Az igazság az, hogy "a védőoltás ellenes" tömeget általában tudósok, PhD-k, és professzorok garmada alkotja, nem is csak az egyszerű tömeg. Az "oltásellenesség" mögött mára már óriási mennyiségű tudomány áll.

A vakcina gyártók, gyógyszerészeti cégek és az egészségügyi hatóságok ismerik a védőoltásokkal járó többszörös veszélyeket, de úgy döntöttek, hogy visszatartják őket a nyilvánosság elől.

Ez az elnyomás régóta tart, és ki tudja hány ember halálát okozta, vagy hány gyermek autizmusát, és egyéb egészségügyi rendellenességét a múltban. A tendencia pedig folytatódni látszik. Vagyis a vakcinagyártók folyamatosan belehazudnak az emberek arcába...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség feltáró oltás oltások gyógyszeripar vakcinák


Megtekintések száma: 196184





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet