Egyes tudósok bizarr elmélete szerint a magyarok földönkívüliek lehetnek!

2018. augusztus 31., péntek




Egyes állítások szerint 1100 évvel ezelőtt landoltak az ősi idegenek a Kárpát-medencében - állítják.

Több bizarr elmélet is létezik arra vonatkozóan, hogy a magyarok honnan is származnak valójában. Azt azonban érdemes előre leszögezni, hogy a most következő elmélet bár rendkívül bizarr lesz, nagyon sokan hisznek benne.

És semmi sem állítja az ellenkezőjét...

Több olyan tudós is élt a Földön, akik azt mondták, hogy a magyar népesség 100%-a a Földön kívülről érkezett idegenek leszármazottai. Ezen tudósok között voltak olyanok is, akik Nobel-díjasok is voltak, így mindenképpen felmerül legalább a gyanú: mi van, ha igazuk van?

„Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a Földön: az emberek és a magyarok” - Isaac Asimov

Enrico Fermi Nobel-díjas fizikus a negyvenes években beszélgetett erről magyar kollégájával, Szilárd Leóval, aki viccesen így ütötte el az izgalmas témát: a földönkívüliek itt vannak közöttünk, „csak magyaroknak mondják magukat”.

Sokan úgy gondolták akkoriban, hogy mi magyarok valóban a kozmoszból származhatunk, mivel furcsa és egyben rendkívül okos nemzet voltunk. Valóságos technológiai nagyhatalom és ma is a világ legtehetségesebb emberei mind magyarok.

Magyarország, 10 millió lakosával, ugyanakkora hatást gyakorolt Amerika tudományos felemelkedésére 1930. és 1950. között, mint a 60 milliós Németország. Ez szintén mindenképp minimum elgondolkodtató. Több utalás is létezik, mely csak szóbeszéd szintjén, hanem történelmileg alátámasztott.

Ilyen például a ősi sumer birodalom és a magyarok kapcsolata. Számos olyan sumer szó létezik ugyanis, melyek jelentése, vagy alakja kísértetiesen hasonlít a magyar szavakra, mely a nyelvészek egy része szerint nem lehet véletlen.

És mint tudjuk, a sumerokat nagyon gyakran kapcsolatba hozták már a földönkívüliekkel.

A sumer birodalmat ugyanis annak idején Anunnaki vezetők irányították, akik nem a Földről származtak, de voltak emberi tulajdonságaik. Sokak szerint a magyar nyelv ezért ennyire különleges, és ezért tartozik napjainkban is a világ egyik legnehezebben tanulható nyelvei közé

Sir John Bowring nyelvésznek és sok más szakembernek sem volt elég tudása és ereje ahhoz, hogy megfejtse a nyelvünk mögött álló titokzatos eredetet. Abban szinte minden nyelvész, és a tudomány is egyetért, hogy a magyarok nyelve nehéz logikával bír, és rendkívül sajátos.

Egyesek pedig úgy gondolják, ez azért lehet, mert egy isteni titok van elrejtve a nyelvünkben.

rengeteg különféle összeesküvés elmélet, ősi teória is született velünk kapcsolatban. Az egyik ilyen szerint a magyarok egy ősi kozmikus bárkán érkeztek a földre, 1100 évvel ezelőtt, a Kárpát-medencében landolva.

Úgy tartották róluk, hogy valahonnan a Szíriusz környékéről származnak, de biztosat sosem derítettek ki a származásukat illetően.

Ők adták át néhány kiválasztottnak azt a tudást, amit ma a civilizáció alapjainak ismerünk. A matematika, a csillagászat, az építészet alapjait, hiszen az emberiség hihetetlen rövid idő alatt lépett túl a kőbalta technikáján.

Az ősi Palóc-mitológia némileg máshogy ír rólunk.

Eszerint Ataisz szigetéről származhatnak a magyarok, és Gog és Magóg fekete törzsei voltunk, akik az égből szálltak alá.

tehát szinte mindegyik eredetmítosz kapcsolatba hozza a magyarokat a földönkívüliekkel, talán nem véletlenül.

A Szent atyák az égből érkeztek, és látogattak meg minket, magyarokat meghatározott időközönként. Ők ruháztak fel minket a gondolattal, a gyógyítás, az auralátás képességével, általuk tudunk az energiagyógyászatról és a gyógynövényes orvoslásról.

1991-ben egy szakember tanulmányt is készített arról, hogy a magyarok DNS kódja ne teljesen egyezik a többi emberfaj DNS kódjával.

Az emberi faj DNS-ének adott hosszegységén két-három csavarodása van, míg a magyarnak kilenc, ami megegyező a Szíriuszról a Földre jövő fény megcsavarodási számával.

És hogy tényleg idegenek vagyunk-e? Ezt senki sem tudja. Rengeteg bizarr, néhol már-már viccesnek ható elmélet született a magyar nép eredetéről, de sokan hisznek abban, hogy van a magyarok, ősmagyarok legendájában valamiféle kozmikus eredet, egy olyan múlt, mely a csillagok közé vezet minket...

OSZD MEG másokkal is! 

hihetetlen idegenek összeesküvés magyarsag ősmagyarság nemzettudat


Megtekintések száma: 47357





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet