Egyetlen ősi egyedből származik a Földi világ, melyet az idegenek plántáltak a Földre?

2017. február 8., szerda




Az ősi időkben ültethették el a bolygóra azt az organizmust, melyből minden, amit ismerünk, ered.

Az élet csírái a kozmoszból

Nem csak az emberiség, de minden élőlény egyetlen ágról nőtt ki annak idején. Egyedül az nem egészen biztos, hogy hogyan, és hogy valóban az evolúció útján tette-e mindezt.

Na persze volt evolúció, vagy legalábbis valószínű, az azonban már egyáltalán nem biztos, hogy több millió év alatt alakultunk ki a véletlenszerű folyamatok egymásutánja hatására.

Sokkal valószínűbb egyfajta intelligens tervezés, egy genetikai plántálás, egy tudatos életcsíra elvetés, mely során kialakulhatott minden.

Talán elsőre különösképpen hangozhat, de a Földi élet nem véletlen jött létre. Nemrég egy kutatás bebizonyította, hogy a biológiai diverzitás akkor nőtt meg, mielőtt még a meteorok becsapódtak volna a bolygónkba a földtörténeti idők kezdetén.

Ez azonban egyértelműen azt vonja magával, hogy az nem lehet, hogy a meteorok hozták ide az életet, és indították be a megfelelő kémiai folyamatokat.

Sokkal valószínűbb tehát, hogy valami egészen más dolog történt, melyhez az ősi idegeneknek is köze van.

Idegenek terveztek minket

Az idegenek általi tervezés nem új keletű téma, és a paleoasztronautika hívei szerint lehetséges szcenárió, melyre számtalan bizonyíték van szerte a világon, főleg ha alaposan átvizsgáljuk a különféle régi időkből származó régészeti leleteket.

Nem véletlen ugyanis, hogy Atlantisz eltűnt, hiszen annak népe valójában a csillagok közé távozott, és egy mesterséges sziget lehetett eredetileg. Ma ezért nem találják a kutatók, és ezért tekintenek az atlantiszi népre egyfajta elveszett népként.

Bár valóban itt éltek nagyon sokáig a Földön, az ősi idegenekkel együtt – mint kiválasztott nép – tovább is álltak.

Ezért nincsenek nyomaik, és ezért nem tudni róluk szinte semmit, csak azt, hogy sokkal fejlettebbek voltak, mint annak idején bármilyen nép. Bonyolult, összetett társadalom jellemezte őket, és egy olyan technológiai tudással kevert szakrális tudás, mely kiemelte őket a csillagok közé.

Sokak szerint idegen lények érkeztek évmilliárdokkal ezelőtt a Földre, amikor az még képlékeny volt, és ők hintették el az élet ősi csíráját, egy ősbaktérium személyében, mely tartalmazta minden Földi élőlény, így az ember ősének genetikai kódját.

A közös genetikai őskód

Ha az ősi idegenek valóban jelen voltak az élet születésénél, nyilvánvalóan még hosszú időn át manipulálták is az evolúciót, mely itt végbement a Földön.

Ennek egyértelmű bizonyítéka, hogy az ember a majmokat megelőzve egy ponton robbanásszerű fejlődésnek indult. Ezt sokan annak tudják be, hogy ezen a ponton egy újabb genetikai beavatkozás történt.

Mégpedig az, hogy egy majomba oltottak idegen géneket, így alakulhatott ki az emberiség elődjének tekinthető emberelőd. Ez azt is megmagyarázza ugyanakkor, hogy az emberi elődök agykapacitása miért fejlődött nagyon ugrásszerűen. Ugyanis nem tudják a mai napig megmondani a kutatók, hogy hogyan, és mi okból következett be mindez.

Egyértelműen az ősi idegenek voltak azok, akik az életet megteremtették a Földön, majd továbbálltak, de nem tűntek el örökre az életünkből. A teremtményeik felett folyamatosan ott voltak a kíváncsi tekinteteik, és védelmező kezeik.

Ezért nem rohantak még le minket más idegen fajok, és ezért nem találkozhattunk még más idegen civilizációkkal. Világunk ugyanis egy kozmikus méretű rezervátumban van, mely egyfajta csillagközi állatkertként funkcionál.

Talán az emberhez hasonló, szén alapú fajok igazi ritkaságnak számítanak, és nem véletlen, hogy elszeparáltak minket minden és mindenki elől. Ha ez tényleg így van, akkor a magunk nemében különlegesek, és megismételhetetlenek vagyunk.

rejtély rejtélyek idegenek ősi idegenek idegen civilizációk ősi tudás elveszett civilizációk atlantisz


Megtekintések száma: 155206





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet