​Egymillió polgár él a Marson egy gigantikus üvegkupola alatt – elhallgatták a Vörös bolygó meghódítását?

2023. október 13., péntek




Elon Musk bejelentése nagy port kavart: a NASA nagy felfedése a Marson élő emberi civilizációról? “Ugyan ki a fene tudná megmondani, hogy mi folyik több millió kilométerre a Földtől?“

A Mars lehet, hogy régóta lakott?

Az egyik elhallgatott egykori, állítólag meg sem történt küldetés lehet a kulcsa az egésznek, amiről a NASA adattárában sincs semmi hivatalos adat.

Mivel meg sem történt – legalábbis ezt mondják.

Valójában 1962-ben egy emberes Mars misszió keretében leszálltak a vörös bolygón, először az emberi faj történetében, ráadásul a felvétel tanulsága szerint életet is találhattak ott.

A felvétel annak idején kiszivárgott és bejárta a sajtót.

Még az egyik neves angol műsorban is leadták és arra jutottak, hogy akár valós is lehet, mert nem lehetett egyértelműen megcáfolni a mozgóképanyagot.

Íme:

A NASA állítólag titkos technológiákat fejlesztett ki, melyet főleg a Roswellnél lezuhant földönkívüli ufó műszaki megoldásai biztosítottak.

Az amerikai űrügynökséget mérhetetlen pénzekkel támogatták egy űrprogram megvalósításában, ami a Mars meghódításáról szólt, majd később a Vörös bolygó “terraformálásáról”.

Ha valóban igazak ezek a szóbeszédek és amiket a források állítanak, akkor a Marson mára közel 1 millió ember él.

Ugyan ki a fene tudná megmondani, hogy mi folyik több millió kilométerre a Földtől?

Egy hatalmas, több száz négyzetkilométernyi kiterjedésű üvegkupola alatt él az első emberi civilizáció, fajunk Ádámi generációja.

A Teremtés történet bizonyos értelemben ugyanis megismétlődik a Marson, ezt azonban soha nem jelentették be a széles nyilvánosságnak, noha óriási szenzáció lenne.

Az ok kettős természetű: egyfelől egy egész bolygónyi civilizációt tarthatnak titokban, ami stratégiai jelentőségű, másfelől a földönkívüli fajok jelenlétéről kellene színt vallania a világkormányoknak.

És arról a titkos kooperációról, mely minden bizonnyal segített a Marsra juttatni az embert, kifejleszteni az érintő képernyőket, és a wifit-t… stb.

Sok teória kering ugyanis arról, hogy ezek a modern, mára hétköznapi életünk részét képező dolgok is Roswellből erednek.

Ami még fontosabb: a NASA lassan kezdte el csepegtetni az infókat.

Előkészíthetik a Nagy Felfedést, mely az idegen élet bejelentését foglalja magában, ehhez azonban idő kell, nehogy hitéleti válságot okozzanak világszerte, hiszen ez a felismerés porrá zúzna valamennyi világvallást.

Most épp Elon Musk csepegtetett némi infót:

Musk szerint még a mi életünkben lehetnek városok a Marson. A rettenthetetlen milliárdos a Starship űrhajóflottája segítségével 2050-ig állandó támaszpontot akar létrehozni a vörös bolygón.

“Először üvegkupolák alatt lehetne élni”

– írta Musk egy csütörtöki tweetben, válaszolva arra a kérdésre, hogyan fog kinézni a Marson az élet. “Később a terraformálás a megoldás”.

ő jövő időben beszél, azonban sokak szerint egyszerűen csak “felkészítik” a közvéleményt a nagyobb bejelentésekre.

Ez olyan horderejű dolog lesz ugyanis, ami valóban a feje tetejére állíthat majd mindent.

Képzeljük el, mi történik majd, ha valóban bejelentik:

Nem vagyunk egyedül a kozmoszban, vannak más idegen fajok, és az emberiség ezekkel szövetkezve városokat hozott létre a Holdon és egy másik planétán…

Persze sokan kételkednek, és érdemes az egészet fenntartásokkal kezelni, mert túl szürreálisnak tűnik az összeesküvés elmélet.

Ha azonban csak a fele igaz annak, amiről “pusmorognak” a NASA háza táján, elhallgatott egykori missziókról és Mars kolonizációról, akkor az emberek nem tudnának többé nyugodtan aludni…


Megtekintések száma: 113334





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet