Egyre nagyobb az aktivitás Raven Rock földalatti bunker körül: már készülnek egy mindent elsöprő vészre

2021. augusztus 18., szerda




Úgy néz ki, hogy tényleg készülőben van valami a világban?

Kevesen tudják, de Amerikának volt egy grandiózus terve arra az esetre, ha a második világháborút követően a hidegháború nyomán egy globális atomháború robbanna ki.

Annak idején a Pentagon minden eshetőséget számításba vett, így azt is, hogy mi történhet, ha megbomlik a hidegháborús állapot, és egy újabb, harmadik világháború robban ki.

Abban a teljes vezérkar egyetértett, hogy ez a háború már az atomok háborúja lesz, és az egész Föld belepusztulhat, vagy legalábbis kontinensek mehetnek tönkre, válhatnak kietlen pusztasággá.

Mivel nagyon is való veszélyhelyzetnek gondolták az esetleges Orosz csapást, a Raven Mountain lábánál, a hegy gyomrában építettek egy szuperbunkert. Ezt Raven Rock komplexumnak is szokták nevezni.

Az Egyesült Államokat ért 2001. szeptember 11-i támadás során az objektum ugyanolyan alternatív földalatti parancsnoki központként kezdett el működni, mint más, már működő óvóhelyek, bunkerek. Ez tény.

Azonban az utóbbi években, hónapokban még nagyobb aktivitást jelentettek a területéről.

Egyes katonai források is azt erősítették meg, hogy hatalmas készletek felhalmozása, és nagymértékű, dollármilliárdokba kerülő korszerűsítés zajlik titokban.

Később komplexumot átalakították a Földet veszélyeztető aszteroidák előrejelzésére és a légi terrorizmus elleni védekezés megfigyelésére, ám 2010-ben ezt a funkcióját felszámolták.

Ekkor indultak be az első munkálatok a források szerint, és azóta a Pentagon hihetetlen pénzeket öl bele.

Többet, mint eddig bármikor, ami egyes összeesküvés elmélet hívők szerint komoly aggodalomra adhat okot, mert lehet, hogy a Pentagon, és az amerikai kormány tud valamit.

A legtöbben egy atomkatasztrófától félnek a felmérések statisztikái szerint, így a kormány is egy esetleges a jövőben kirobbanó atomháborúra készülhet.

Azért telepítették a hegy alá, a hegy gyomrába, mert a szuperbunker elméletileg ott a legnagyobb atomkatasztrófát is képes lenen túlélni, és az ott megbújó emberek átvészelni a legrosszabb időket.

Sokak szerint a Fehér Ház alatt is található egy kisebb méretű bunker, ahová vész esetén az elnök, és teljes vezérkara menekíthető lenne, ha baj történne.

A Fehér Ház alatti komplexum 100 ember befogadására és eltartására lenne képes, míg a Raven Rock komplexum és szuperbunker 6500 egyén létfenntartását biztosítaná a kormányzat teljes vezérkarával, fontos embereivel együtt.

A nagy kérdés csak az, hogy vajon az elmúlt időszak szokatlan aktivitási, és a bunker körül zajló dolgok előre jeleznek-e valamit.

Folyamatos korszerűsítésről lenne szó, vagy valami készülőben van?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség összeesküvés eltitkolt tények harmadik világháború globális kataklizma atomháború


Megtekintések száma: 180199





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet