Ekkora leleplezés még nem történt: nem fogod kitalálni, melyik ország hadihajója szállítja a migránsokat Európába!

2017. július 13., csütörtök




A migránsválságnak nem csak külső erők az okozói, de egyes Európán belül országok is tovább súlyosbítják. Botrány az Unióban?

A migránsválság napjaink egyik legfenyegetőbb demográfiai problémája. Több millió, a mi kultúránktól jelentősen eltérő kultúrát képviselő embertömeg próbál beáramlani, és letarolni mindent, amiért Európa polgárai évszázadokon át dolgoztak, és építették.

Ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy még Európán belül sincs konszenzus azt illetően, hogy mi legyen a helyzettel, és hogyan kellene kezelni.

Ennek igen látványos és sokak szerint megbotránkoztató példája az, hogy nemrég 650 migránst szállította be egy svéd hadihajó a jelentések szerint Olaszországba.

A Bkv 002 hadihajó Catania kikötőjébe érkezett meg, és szó szerint leözönlöttek róla a bevándorlók.

Ez még nem minden! 650-en a svéd parti őrség Frontex kötelékében működő hajójával jöttek, míg a többiek brit haditengerészet hajóival az Eunavformed művelet keretében.

Mi történik Európában? Kinek az érdeke az, hogy az európai országok se értsenek egyet abban, hogy mekkora veszély fenyegeti a nyugati civilizációt? Kik mozgatják a háttérben a szálakat, és mi a céljuk vele?

Eredetileg a EU földközi-tengeri misszióinak elsődleges feladata az Európai Unió biztonságának és határainak védelme lenne, és csak másodsorban a migránsok mentése hajótöröttként, ami a tengeri jog szerint végül is minden hajó kötelessége.

Ezzel nem is lenne baj, elvégre belefulladni sem hagyhatják őket a vízbe, azonban sok jelentés érkezik, melyek szerint szervezett átszállítás zajlik, mentés címén...

Az NGO-s hajók már több hónapja kezdték meg ezt a tevékenységeiket, és azóta sem álltak le. Folyamatosan "pótolják" a migráns utánpótlást. Sokan rávilágítanak arra, hogy ezek a bevándorlók nem is hajótöröttek, önként mennek és teszik ki magukat a veszélynek, mert tudják, hogy kimentik őket.

Sokak szerint tehát egyértelmű, hogy ezek szervezett akciók. Azért még a migránsok sem annyira őrültek, hogy a vízbe vessék magukat remélve azt, hogy kimentik őket, és át is szállítják őket a megfelelő helyre.

Aljas módon visszaélnek egy évezredes emberséges szokásrendszerrel azokkal karöltve, akik Európát el akarják árasztani bevándorlókkal.

Feltehetően Európa gyengítése lehet a cél a háttérhatalmak által, és a migránsok folyamatosan beáramoltatásával. Mikor ébred már fel végre Európa, és veszi észre, hogy mi történik vele?

OSZD MEG másokkal is!

katasztrófa érdekes érdekesség európa feltáró politika bevándorlás


Megtekintések száma: 145759





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet