Elhagyatott bányában nyitottak egy hatalmas trambulin parkot!

2017. január 1., vasárnap




Ez a trambulin park egyszerűen zseniális. Nem csak azért, mert egy nem szokványos helyen ugrálhat az ember, hanem mert ugrálás közben lenyűgöző látványban fogsz részesülni, nézd meg a képeket!

Trambulinon ugrálni az egyik legjobb és legmulatságosabb dolog a világon. Hát még akkor, ha közben csodálatos látvány tárul az ember szeme elé!

A Bounce Below egy olyan eddig soha nem látott trambulin park, mely egy elhagyatott bányában, a Llechwedd Slate barlangrendszerben nyílt meg annak idején.

A különleges, kalandparknak is beillő parkot Wales-ben lehet megtalálni.

Eszméletlenül látványos parkról beszélünk, ahol a hatalmas, kifeszített trambulin panelek egymást érik, és úgy vannak kifüggesztve a hepehupás barlangfalaktól a másik oldalig, mintha pókhálók lennének.

A hatalmas sziklatömegeket kékes, néhol pedig lilás neonfények világítják meg, az egész helyet egy szürreális világgá varázsolva.

A park több szintből áll. Minden egyes szintet hatalmas, kacskaringós csúszdák választanak el egymástól. Ezen csúszdák olyan magasak, mint egy londoni emeletes busz.

A különleges hely egyre lejjebb és lejjebb csalja, az elhagyatott, korábban bányaként működő hely legmélyére, anélkül, hogy észrevennénk, hogy mennyit mentünk lefelé.

Ugyanis a trambulin park azonnal elfeledteti velünk, hogy mekkora távolságokat tettünk meg.

A park nem csak a gyerekek számára van létrehozva, hanem a felnőtté részére is. Rengeteg felnőtt és kisgyerek ugrál a neonfényektől ragyogó bizarr, meseszerű világban.

A park nem csak azért népszerű a környéken, mert látványos, hanem azért mert játékosan csalja mozgásara a látogatókat, így nagyon egészséges is.

Akik már jártak ott, azt mondják, hogy ez egy olyan hely, melyet mindenképpen meg kell legalább egyszer látogatnia az embernek az életében.

érdekes érdekesség


Megtekintések száma: 73012





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet