Elkárhozott lelkek, figyelő lelkek, melyek az emberre ragadhatnak

2017. január 5., csütörtök




Érezted már úgy, hogy valaki figyel, miközben tudtad, hogy egyedül vagy? Állandóan egy nyomasztó, szorongó érzés kerít a hatalmába? Akkor lehet, hogy egy kísértet lépett be az életedbe, és szüntelenül figyel téged…

Itt ragadt lelkek

A figyelőknek azokat a különös szellemalakokat hívjuk, akik azon kívül, hogy figyelnek minket élőket, semmi mást nem csinálnak. Nem próbálnak kapcsolatot teremteni velünk, vagy egyéb módokon a tudtunkra adni jelenlétüket.

Ezek olyan - átvitt értelemben - bénult emberi lelkek, akik egykoron hús-vér személyek voltak, azonban olyan halált szenvedtek el, melyet nem voltak képesek soha feldolgozni, ezért itt maradtak az élők világában.

A szellemekre alapból azt szokták mondani, hogy elintézetlen ügyekkel, elvarratlan szálakkal kötődnek az élethez, ezért nem képesek békével távozni az örökkévalóságba.

A figyelők azonban különlegesen riasztó halált haltak, és azután csak egy örökkévalóságig tartó merengés következik be náluk.

Jelek, ha figyelő van a közelben

Ha állandóan azt érzed, hogy tekintetek fúródnak a tarkódba, de közben senki sincs jelen veled a szobában, akkor erős lehet gyanúd rá, hogy egy figyelő lehet a közeledben. Ha ezt a furcsa, egyben nyomasztó érzést érzed, akkor jelen van az életedben már huzamosabb ideje.

Sokan számoltak már be arról, hogy azt látták, amint egy fekete, homályos salak ült az ágyuk mellett, de nem mertek ránézni erre az alakra, mert annyira féltek tőle. Valóságos halálfélelem lett úrrá ilyenkor az embereken.

Ha ránk akaszkodik egy figyelő, akkor a napi 24 órájában velünk szeretne lenni. Sohasem mutatkozik meg, csakis éjszaka, amikor úgy figyelhet, hogy közben te alszol. Ha ilyenkor felébred az ember, megláthatja ezt a túlvilági lelket.

Sokak szerint maga az alvásparalízis jelensége – amikor az ember különféle rémalakokat hallucinál maga elé megbénultan az ágyban – is a figyelők, és egyéb túlvilági lények egyfajta érzékelése, amit a tudomány még nem teljesen tud megmagyarázni.

Csakis médium segítségével lehet a figyelőktől megszabadulni, és akkor is csak nagyon nehezen. Ugyanis rendkívül ragaszkodóak, nehezen válnak meg a kiszemelt személytől, mivel egy idő után kötődést éreznek felé.

Volt már, hogy öltek is

Nem egyszer számoltak be olyan figyelőkről a világtörténelem során, melyek leültek az emberek ágya mellé, és hosszasan figyelték az adott személyt.

Bár a figyelők alapvetően nem gonoszak, legalábbis nem folyamodnak erőszakhoz, léteznek olyan történetek, melyek olyan figyelőkről meséltek, akik ha felébredt az illető, akit figyeltek, egyszerűen megölték őket.

Vagyis ezek a figyelők óriási tiszteletlenségnek tartották, ha valaki rájuk néz, és minden élő halállal lakolt ezért.Manapság azonban már egyre kevésbé számolnak be ilyen esetekről. Egyes megoldatlan gyilkosságok is elszabadult figyelők számlájára írhatóak, főleg az olyanok, ahol nem találták meg soha a tettest, vagy nem derült ki a halál oka.

Vannak olyan emberek, akiknek éjszaka egyszerűen megáll a szíve, miközben teljesen egészségesek voltak, és teljes életet éltek.

A médiumok, és a túlvilágban hívők szerint ezeket az embereket is szellemek ragadták el a túlvilágra, talán egy figyelő, mert magára haragította őt. Ezek után talán nem árt végiggondolnod, hogy van-e a közeledben figyelő, aki talán most is téged figyel...

paranormál kísértet szellemek kísértetek ijesztő szelllem


Megtekintések száma: 109725





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet