Elképesztő házi limonádé: ez a keverék elmulasztja a fejfájást, és segít a szorongás megszüntetésében!

2018. június 7., csütörtök




Ha létezik olyan természetes és finom keverék, amit limonádéként elkészítve jelentős energiával hathatunk a fejfájásra, akkor ez az.

Nem csak azért, mert a házi készítésű limonádé a virágkorát éli, hanme azért is, mert a most bemutatott keverék rengeteg jótékony hatással erndelkezik.

Az ital kifejezetten egészséges, és nem utolsó sorban tényleg finom.

Sokan nem tudják, hogy a levendola olajnak enynire jelentős szerepe lehet, és így meg tudja bolondítani a limonádét!

A keverék nem csak remek hűsítő, de csökkentei a stresszt vagy a szorongást. Emellett ha nagy mennyiségben isszuk, a kialakuló fejfájást is enyhíti vagy akár el is mulasztja.

A levendulás limonádé nem csak nagyon finom, de segít megszabadítani a fejfájástól, és nyugtat is! A levendula összetételének köszönhetően hatékonyan nyugtatja a testet, és lelket egyaránt.

Ellazít, de ajánlott álmatlanság esetén is. 

Gyulladásgátló, gombaellenes, antidepresszáns, vírusölő, görcsoldó, fájdalomcsillapító, méregtelenítő, vérnyomáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.

Az egyik legjobb természetes módszer migrén, és fejfájás ellen. Következőkor, ha erős fejfájással, vagy megmagyarázhatatlan rossz kedvvel küzdünk, készítsünk gyorsan egy levendulás limonádét.

Hozzávalók:

  • 1 csésze méz
  • 12 csésze szűrt víz
  • 1-2 csepp levendula olaj, vagy egy fél marék friss levendulavirág
  • 6 biocitrom

Elkészítés:

Egy nagy befőttesüvegben keverjük el az összes hozzávalót, hagyjuk állni egy kis ideig, majd töltsünk egy pohárra, és élvezzük a jótékony hatását. - írja a tudásfája.com.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 4065





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet