Elképesztő történettel állt elő: 17 évig harcolt a Marson idegenek ellen a veterán

2023. szeptember 29., péntek




Korábbi állításait nem visszavonva még mindig azt állítja, részt vett egy marsi háborúban.

A történek nem új keletű. A tavalyi évbrn 2016-ban bukkant fel egy figura, aki csak Captain Kaye, azaz Kaye kapitány néven emlegeti magát, egy nyugalmazott veterán.

Ugyanis azt állította magáról, hogy 17 éven át harcolt az idegenek ellen, méghozzá a Marson. Az egész egy titokban zajló háború volt, amiről az emberiség nagy része nem tudott semmit.

Kaye szerint őt és több tucat társát azért delegálták a vörös bolygóra, hogy az ott élő öt emberi kolóniát megvédjék a földönkívüliek támadásaitól.

A kapitányt állítólag egy nemzetközi szervezet, az Earth Defense Force szervezte be, akik nem csak Amerikából, hanem Kínából és Oroszországból is toboroztak jól képzett katonákat.

A kapitány elmondása szerint 3 éves kiképzés várt rá, szigorú előkészítés, és gondos kiválasztási procedúrákat követően.

Maga a kiképzés egy Lunar Operations Command nevű bázison folyt, mely ma hivatalosan nem létezik, de állítása szerint a NASA, a Pentagon, és az oroszok pénzelik.

A NASA még az 1947-es Roswell incidens kapcsán került kapcsolatba idegenekkel, és akkor robbanhatott ki a csillagközi háború. Állítólag rengeteg űrhajót küldtek a Föld irányába, amit az amerikai lézerfegyver program sikeresen elhárított a 70-es években, mielőtt ideértek volna.

A hidegháború befejezéséhez vezetett a közöse ellenség képe, és egy világszövetség létrejöttét sürgették, majd lerohanták a Marsot.

Kaye kapitány így állítása szerint összesen 20 évet töltött a világűrben a hazát, sőt az egész bolygót szolgálva.

Természetesen érdemes hozzátenni, hogy Kaye kapitány szavahihetősége erősen megkérdőjelezhető. Ezt mindenképpen meg kell jegyezni.

De ugyanakkor az is igaz, hogy nagyon ritkán éppen a legőrültebb dolgokban van a legtöbb igazság.

érdekes hihetetlen érdekesség összeesküvés hihetetlen emberek


Megtekintések száma: 104882





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet