Elkezdték fejleszteni az SR-72-est: az Aurora projekt új szintre lép?

2017. augusztus 27., vasárnap




Az Aurora jelenséget sokan egybemossák ma az ufó jelenséggel. Az az igazság, hogy a kettő szorosan összefügg. Állítólag az Aurorát ugyanis idegen technológia felhasználásával tervezték annak idején.

De mi is ez az Aurora, és miért ennyire fontos, miért övezi még ma is számtalan titok a létezését, vagy épp nem létezését? Sokan biztosan megkérdezték most magukról, hogy mi is ez az Aurora projekt?

Az Aurora hivatalosan sohasem létezett. Egy olyan kémrepülő, mely el sem készült, sőt, tervrajzok sem léteznek róla. Nem azért, mert ez valóban így lett volna, hanem azért, mert az amerikai kormány következetesen tagad mindent, ami az Aurorával kapcsolatos.

Az Aurora egyik elődjének tekinthető sokak szerint az SR-71-es.

Az SR-71 néven indított és titokban létező repülőgép a valaha volt legmodernebb technológiával készült akkor el, egyes források szerint szupertitkos divíziókon keresztül, a Lockheed Martin egyik gyárában.

A titkolózás azért volt állandó, mert olyan technológiát tartalmazott a kémrepülő, mely nem evilági volt.

Legalábbis sok forrás számolt be arról, hogy egyes alkatrészek, így a meghajtási rendszere is egy az egyben a Roswellnél lezuhant ufó hajtóművén alapult.

Most úgy tűnik, az SR-71-es után megépítették, vagy legalábbis elkezdték építeni az SR-72-est, vagyis következő generációs szupertitkos kémrepülőgépet.

Már a 71-esről is az a legenda terjengett, hogy 50 évvel megelőzte a korát technológiailag, az SR-72-essel újabb szintet léptek. A valaha volt legikonikusabb kémrepülőről a NASA nem rég új, soha nem látott felvételeket tett közzé.

Ha lehet hinni a belső forrásoknak, akkor ez a repülő szerkezet mindenben felül fogja majd szárnyali a régi SR-71-est.

Egy merőben új generációról és technológiáról van szó. Alapjaiban véve olyan álcázási technikákkal fog rendelkezni, mely nem csak a radarok hanem a szabad szem számára is láthatatlanná teszi a gépet.

Sokan teszik fel a hír kapcsán azt, hogy vajon miért van szükség az SR-71 továbbfejlesztésére, és mire kellhet ez az amerikai kormánynak.

Készülnek valamire? A globális szintű megfigyelés újabb eszközét állítják hadba? Időszerű katonai fejlesztés? Néhány éven belül talán kiderül.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány technológia technika összeesküvés sr-71


Megtekintések száma: 102256





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet