Elmondta az igazságot, hogyan gyógyult ki a rákból, és börtönbe záratta a gyógyszeripar!

2017. július 14., péntek




Jason Vale megdöbbentő története rávilágít a gyógyszermaffia korlátlan hatalmára.

Létezhet olyan, hogy valakit azért büntessenek meg, és hurcoljon meg a média, a gyógyszeripar utasítására, mert elmerte mondani az igazat?

Sajnos a válasz az, hogy igen.

És ami még riasztóbb és szomorúbb az egészben, hogy ez nem valami rossz krimi, vagy összeesküvés elmélet, hanem maga a valóság, egy megtörtént eset, melyhez hasonlókról azóta is tucatszámra lehet hallani.

Annak idején mégis Jason Vale esete kapta az egyik legnagyobb médiavisszhangot.

A New Yorkban élő fiatal férfit rákkal diagnosztizálták váratlanul. Az élete azonnal össze is roppant, és sokan úgy gondolták ismerősei közül is, hogy hamarosan meg fog halni.

Végső stádiumban vették észre a betegségét, ezért már az orvosai szerint sem volt túl sok mindent tenni. Alávethette volna magát a kemoterápiás eljárásnak, végig hányhatta volna az éjszakákat, miközben vénái szinte égtek volna, de ő másképpen döntött.

Ő elhatározta ugyanis magát amellett, hogy ne adja fel, és élni fog. Rengeteget kutatott, mire kiderítette, hogy az ősi hunza törzseknél nem ismert betegség a rák. Egyszerűen nem tudják, hogy mi az.

Kiderítette azt is, hogy ez a titok az étrendjükben keresendő, mely igen nagy mennyiségben tartalmaz B17 vitamint, amiből rengeteg található a sárgabarack magban.

nagy mennyiségben vásárolt meg, és szerzett magának ezekből a magokból, és módszeresen, kitartó étrendet tartva fogyasztani kezdte őket.

Ekkor jött a legnagyobb döbbenet: az orvosai a kontroll vizsgálatokon azt tapasztalták, hogy a tumorok drasztikusan zsugorodni kezdtek a testében.

Néhány hónap elteltével pedig teljesen eltűnt a rák Jason Vale szervezetéből. Jason tudta, hogy mi mentette meg, és voltak olyan orvosok, akik hittek a férfi történetének, hogy sárgabarack magokat fogyasztott, hiszen magától soha nem gyógyult volna föl, a spontán gyógyulások meglehetősen ritkák.

Jason később elinditotta saját weboldalát. Leírta gyógyulásának történetét. Aztán pedig elkezdett magvakat árulni a gyógymódot alátámasztva. Ez egy olyan hiba volt, aminél nagyobbat nem is követhetett volna el.

Ugyanis a gyógyszeripar tyúkszemére lépett ezzel, mivel széles nyilvánosság elé tárt egy olyan gyógymódot, melyet a gyógyszermaffia már régen próbált elnyomni akkoriban. Ezért jogilag mindent megtettek azért, hogy Jason Vale börtönbe kerüljön.

Az FDA- Amerikai Élelem Ellenőrző hivatal- szerint, nincs olyan gyógymódja a ráknak, amely nem mérgező vegyületeken alapul, melyek forgalmazása illegális.

Törvénybe foglalták, hogy nem lehet természetes anyagról, főleg a B17-ről azt állítani, hogy gyógyítaná a rákot.

Jason Vale hibáját végül megtorlás követet, és 20 év börtönbüntetést szabtak ki rá, csak azért, mert elmondta az igazságot…

OSZD MEG másokkal is!

egészség rákgyógyszer feltáró egészségügy gyógyszeripar gyógyszermaffia jason vale


Megtekintések száma: 514077





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet