Elon Musk: a földönkívüliek megfigyelőként lehetnek jelen a bolygónkon

2017. február 16., csütörtök




Évezredek óta szemmel tartanak minket, és igazgatják világunkat, ami talán nem is annyira igazi, mint gondolnánk.

Holo-világban élünk?

Elon Musk, a híres iparmágnás milliomos időnként olyan dolgokról is nyilatkozik, amik őt foglalkoztatják. Az alapvetően kíváncsi természetű milliárdos egyszer már kijelentette, hogy valószínűsíthető, hogy egy hatalmas, mesterséges szimulációban élünk.

Korunk egyik legnagyobb feltalálója a Code konferencián mondott néhány elég érdekes dolgot annak a valószínűségéről, hogy vajon egy szimulált valóságban élünk-e.

Olyan dolgokat, amit ha más mondana, talán csak legyintenénk, vagy hívnánk a papot, de egészen máshogy hangzik, hogy egy a milliárdhoz az esélye, hogy NEM egy szimulált valóságban élünk, ha egy olyan ember mondja, aki korunk egyik legnagyobb – ha nem a legnagyobb – zsenijeként van számon tartva.

Vagyis mérvadó a véleménye minden témában, mert jók lehetnek a meglátásai. Arról nem beszélve, hogy nemrégiben több milliárdos is össze készül fogni, hogy egy átfogó kutatásban bukkanjanak rá azokra a bizonyítékokra, melyek egyértelműen arra utalhatnak, hogy szimulált, holo-világban élünk.

Több bizonyíték is van rá

Rengeteg olyan közvetett és közvetlen bizonyíték van arra vonatkozóan, hogy szimulált világban élünk. A közvetlen bizonyítékok még nem elég erősek, de sokak szerint nem kell már sokat várni egy perdöntő bizonyítékra sem.

Egyes vélekedések szerint a világban tapasztalható paranormális, és egyéb megmagyarázhatatlan jelenségek mind-mind rendszerszintű hibák, melyek rendellenes működésre utalnak.

Az is sokat elárul a világunk működéséről, hogy képesek vagyunk matematikailag leírni. Méghozzá igen nagy pontossággal. Ma már vannak programok, amik nagy pontossággal jósolnak meg tömegkatasztrófákat, háborúkat.

Ez azért van, mert a világunk matematikai alapon működik, vagyis akár meg is lehet tervezve maga a világ is, és annak minden történése.

Az is nagyon árulkodó lehet, hogy a világegyetem ennyire steril, és nem találkoztunk még idegenekkel. De mi van, ha valójában már rég köztünk vannak, csak inkognitóban?

Az idegenek már köztünk járnak, mint a szimuláció külső szemlélői

Ezt vetette fel már többször is Elon Musk, aki szerint elméletben semmi sem kizárt, így annak is meglehet a valószínűsége, hogy az idegenek már évezredek óta köztünk vannak, csak alapvetően egy másik síkon mozognak, a szimulált valóságon felül.

Ezért nem látjuk őket, csak időnként, mikor ők is azt akarják, hogy láthatóvá váljanak.

Az sem kizárt, hogy ez a láthatóság nem szándékos, és valójában csak a szimuláció kisebb-nagyobb hibáiról van szó.

Hogy ez így van-e azt nem tudni, de az ősi idegenekről szóló legendák, és különféle leletek talán megerősíthetik ennek az eszmefuttatásnak a valódiságát.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés szimulált világ


Megtekintések száma: 132087





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet