Ennél rejtélyesebb jelenség aligha létezik: az indiai killfie nyomában!

2017. április 10., hétfő




Az elmúlt években legalább 100 ember halálát okozta. Nincs magyarázat rá.

Tudod, hogy mit jelent a selfie? A gyakorlatban annyit, hogy fotót készítesz saját magadról az egyik kezed, vagy egy erre kifejlesztett selfiebot segítségével.

Ennek fényében talán sejtheted, hogy pontosan mit is takar a killfie szó.

Igen, azt, amire gondolsz. Amikor az emberekről úgy készül selfie, hogy az az utolsó képük volt saját magukról az életben. És hiszed vagy sem, de ebben az indiaiak a legnagyobb ászok!

No, szerencsére nem arról van szó, hogy az emberek direkt úgy készítenének magukról képet, hogy éppen a halál torkában vannak, bár a Kék Bálna játék bődületes - és egyben tragikus - sikere miatt nem lepődnénk meg, ha akár ilyen indíttatású képesek is születnének...

Arról van szó, hogy valamilyen rejtélyes oknál fogva Indiában szedte a legtöbb áldozatát a killfie.

Vagyis itt készítettek a legtöbben magukról olyan szelfit, mely éppen azelőtt készült, hogy balesetben, vagy egyéb dolog miatt meghaltak volna.

A halál előtti pillanatokról készült bizarr killfie-k bejárták a netet, és nagyon "népszerűek".

Természetesen előkelő helyen szerepel ezen a képzeletbeli killfie ranglistán Pakisztán, és az Egyesült Államok is, hisz még pont dobogósok. Az oroszok már csak a negyedikek, akiket a többi nemzet követ.

Szerencsére hazánk gyakorlatilag kimutathatatlan ezen a listán.

Ennek az egésznek az oka feltételezhetően abban rejlik - bát még így is meglehetősen bizarr - hogy az okostelefonok és a selfie mint műfaj rendkívül elterjedt lett szerte a világon.

Így egyre nagyobb statisztikai eséllyel bukkannak fel olyan "utolsó" képek az emberekről, amiket ők maguk készítettek a halálukat megelőzően.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség bizarr ijesztő


Megtekintések száma: 78957





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet