Erre tényleg nincs magyarázat: döbbenetes fotót posztolt a NASA

2020. október 7., szerda




Alighanem a NASA munkatársai is értetlenkedve nézhettek, amikor megérkeztek a legfrissebb fotók a SOHO napfigyelő műholdról.

A NASA már évek óta műholdakkal figyeli a Napot és az ott zajló jelenségeket. Ennek köszönhetően szinte hetente csodás képeket tesznek közzé, sőt a kíváncsiabbak a SOHO-program weboldalán szinte élőben követhetik a Napról érkező felvételeket.

Az 2020. augusztus 11-i felvételeket, böngészve, többeknek leesett az álla, ugyanis a Nap felszínén jól felismerhetően egy 2-es számjegy világított. 

Nem csak úgy odarakta valaki a fotóra Photoshoppal, hanem magán a Napon, annak anyagából formálódott a jel, és a kilövellő izzó gázok is a számjegy alakját követve hagyták el a felszínt.

Na, ez az, amire tényleg nincs magyarázat. Vagyis van, de ennyi erővel bármit megmagyarázhatunk…

A megrögzött UFO-hívők szentül hiszik, hogy az idegenek így próbálják felvenni velünk a kapcsolatot, csak azt felejtik el, hogy az ábra kb. tízszer akkora méretű, mint maga a Föld. 

A kapcsolatfelvételnek pedig kismillió sokkal egyszerűbb módja is van és ezt valószínűleg a földönkívüliek sokkal jobban tudják. 

A másik magyarázat szerint ez megdönthetetlen bizonyíték arra, hogy a Nap nem is létezik, csak oda van vetítve… a holografikus kivetítő szoftverébe viszont egy kis hiba csúszott, rajta maradt a kivetítendő képen a számozás… 

Bármilyen furcsa, ez valahogy hihetőbbnek hangzik.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 3136





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet