Észak-Korea 5 millió atombombával törné meg a Földet?

2017. május 18., csütörtök




Riasztóan bizarr hadüzenet, vagy elképesztően nagy blöff?

Durva fenyegetést kapott a világ Észak-Koreától. mostanában attól hangos a világsajtó, hogyan fenyegetőzik az ottani vezetés.

Ugyanis elmondásuk szerint csak egy hajszál választja el őket attól, hogy atomháborúba vigyék bele a bolygót. Ráadásul azt mondják, ők fogják mérni az első csapást, mely után gyakorlatilag semmi nem marad a világ vezető hatalmaiból.

nehéz eldönteni, hogy ezeket az önmagában is komoly, és igen vakmerőnek mondott kijelentéseket mennyire veszik ők maguk is komolyan, de minden jel arra mutat, hogy nagyon is komolyak a szándékaik.

A közvélemény mindig el szokta mondani megnyugtatásképpen, hogy Észak-Korea aligha tudna nagy erejű atomcsapást mérni bárkire is, azonban vannak biztonsági szakértők, akik ezt másképp látják.

Szerintük az üres, blöffszerű fenyegetések mögött komoly dolog húzódhat meg.

Atomkísérletek folynak már egy ideje, és egyre nagyobb erejű tölteteket robbantanak. Vagyis komolyan készülnek egy csapásra. Ehhez még hozzájön az is, hogy Kim Dzsongun eleve nem beszámítható.

Dél-Koreát, és szövetségesét, az Amerikai Egyesült Államokat a földdel szeretnék egyenlővé tenni.

Egy fiatalokból - többségükben gyerekekből - álló fegyveres ligával érnék el azt, hogy az egész föld "megtörjön", ugyanis 5 millió gyerekből állna ez a haderő a terveik szerint, és mindegyikük atombombával lenne felszerelve.

Vagyis 5 millió darab atombomba erejével indulnának neki a világnak.

Hogy ez megint csak mennyire komolyan vehető, az már más kérdés. Mindenesetre az elmúlt időszakban szinte nap mint nap mozgolódott valami Észak-Koreában.

Sokak szerint egyértelműen Észak-Korea fogja elindítani a harmadik világháborút. Mások úgy vélik, hogy ez a korábbi próféciákkal egybehangzóan az iszlám terjedésével veszi kezdetét, és egy vallási háború lesz.

Megint csak mások szerint a kettő nem feltétlen zárja ki egymást. A kataklizma elindítója Észak-Korea lesz, és a romba dőlt Európát és más nemzeteket a túlélő keleti népek, így az iszlám fundamentalisták áraszthatják el....

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség összeesküvés harmadik világháború globális kataklizma észak-korea atomháború


Megtekintések száma: 175560





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet