Észak-Korea már készül a háborúra? Donald Trump lehetséges katonai akcióról beszélt!

2017. augusztus 12., szombat




Ezek alapján tényleg közel lehetünk egy harmadik világháború kirobbanásához!

Nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy kirobbanjon minden idők legnagyobb nukleáris háborúja? Benne van a pakliban, hogy igen.

Annál is inkább, mert Észak-Korea továbbra is fenyegetőzik, Amerikának pedig nem tetszik, hogy húzogatják a bajszát.

Trump többször kijelentette, hogyha kell, és szükséges, kegyetlenül megtorolja Észak-Korea viselkedését, és már az elemzők is azt mondják, hogy talán Észak-Korea a végsőkig el fog menni, így a háború szinte elkerülhetetlen lesz.

Nemrég Japán kezdett el rakétavédelmi rendszereket telepíteni, ami megint csak azt jelzi, hogy készülnek egy esetleges támadásra.

Amerika is készültségben van, és azt lesik, hogyan fog lépni az ellenség.

A japán televízióban mutatott felvételeken látható, hogy katonai járművek pirkadat előtt indítóállásokat és a rakétavédelmi rendszer más részeit szállították egy Kócsiban található katonai támaszpontra.

Egyértelmű katonai készültség. A nagy háborúkat megelőzően láthattunk utoljára komolyabb szinteken ilyet - állította egy elemző, aki látta is a felvételeket.

A japán televízióban mutatott felvételeken látható, hogy katonai járművek pirkadat előtt indítóállásokat és a rakétavédelmi rendszer más részeit szállították egy Kócsiban található katonai támaszpontra.

"Ha Kim Dzsongun észak-koreai vezető nyílt fenyegetést intéz akár Guam, akár bármely más amerikai terület, vagy Amerika bármely szövetségese ellen, akkor ezt igazán sajnálni fogja, méghozzá nagyon rövid időn belül fogja sajnálni." - állította Trump egy friss nyilatkozatában, melyben megerősítette, bármire képes, hogy lezárja ezt a vitát.

Ha kell, háborút is indít, de még mindig hajlandó a tárgyalásra is.

Sokak szerint lehetetlen lenne tárgyalni Észak-Koreával, mivel nincsnek is motivációik, csak őrült vezetőjük rögös eszméje, hogy lerohanja a fél világot.

„Ha bármi történik Guam szigetén, akkor nagyon nagy baj lesz Észak-Koreában” - hangsúlyozta Trump.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika harmadik világháború kataklizma


Megtekintések száma: 116174





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet